Свято Першого дзвоника

1 вересня 2017 р.

Свято Першого дзвоника

 

     Швидко промайнули літні канікули, залишивши по собі сонячні спогади про безтурботний відпочинок. Ось і настав час для учнів приватної Лінгвістичної гімназії знову зібратися разом на святі Першого дзвоника. Вони відпочили, набралися сил та прийшли до рідної гімназії, щоб здобувати нові знання та примножувати здобутки закладу в новому навчальному році. Окрім учнів, на свято прийшли їх батьки, вчителі гімназії та запрошені гості.

      

 

  Привітними усмішками та гучними оплесками  учителі, батьки та гості радо зустрічали першокласників та учнів 11 класу.
      Свято розпочалося урочистим виносом Державного Прапора України під звуки козацького маршу, який виконав ансамбль барабанщиків приватної Лінгвістичної гімназії під керівництвом концертмейстера гімназії Галанської Валерії Валеріївни. Потім традиційно прозвучали Державний гімн України та гімн Євросоюзу.

        

      

    

      Зі щирими вітаннями до присутніх звернулася засновник та директор гімназії, вчитель вищої категорії, вчитель-методист, заслужений діяч культури Польщі Дашковська Валентина Петрівна. Вона поздоровила присутніх з Днем знань, з початком нового навчального року. Валентина Петрівна побажала першокласникам бути старанними учнями, примножувати особисті успіхи та досягнення гімназії. Одинадцятикласникам  пані директор дала настанову плідно попрацювати протягом навчального року, щоб вступити до омріяних вищих навчальних закладів.

       Цьогоріч до нас на свято завітала методист РНМЦ Управління освіти Деснянського району м. Києва, директор недільної школи «Благовіст» Красікова Галина Іванівна разом з настоятелем церкви святих мучеників Адріана та Наталії, головою відділу релігійної освіти та духовно-фізичного виховання молоді Київської єпархії отцем Романом. Отець Роман зачитав молитви та освятив гімназійну родину, щоб навчальний рік з Божою допомогою минув спокійно та плідно.
              

     Також гімназійну родину зі святом Першого дзвоника привітали депутат Київської міської ради від фракції «Всеукраїнське об’єднання  «Батьківщина» Меліхова Тетяна Іванівна та Голова Київського Польського культурно-освітнього товариства ім. Адама Міцкевича, заслужений діяч культури Польщі та України пані Ірена Гільова.
   Заступник голови громадської організації «Територія – «Новий Схід» Алейнікова Олена Василівна привітала всіх присутніх зі святом та побажала, щоб цей навчальний рік пройшов щасливо та результативно як для учнів, так і для педагогів.
          

    Найбільш зворушливим це свято було для!першокласників та їхніх батьків. Найменші гімназисти надзвичайно старанно, бадьоро та впевнено зачитали свої вірші!
     

     

     

    Приємні слова пролунали з уст одинадцятикласників. Найстарші вихованці насамперед подякували своїм наставникам за невтомну працю, за добро й турботу, а також випускники привітали першокласників та всю гімназійну родину. Своїм молодшим друзям вони побажали старанно навчатися та бути гідними звання гімназиста приватної Лінгвістичної гімназії.

    

     Найурочистішою частиною свята стала посвята  нових учнів у гімназисти, складання ними урочистої обітниці та виконання гімну гімназії. Всі нові учні отримали подарунки від засновника гімназії Валентини Петрівни Дашковської.

    

     

   

       На завершення свята, як і годиться, пролунав перший у цьому навчальному році дзвінок, який своїм передзвоном покликав учнів та вчителів на перший урок.

               

        

              
















Вітаємо гімназистів із Днем знань

та бажаємо здоров’я, успіхів і наснаги!


   (Фотозвіт зі свята Першого дзвоника Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)


    Див. також свято Першого дзвоника у 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017 н.р


G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта