Свято Першого дзвоника

1 вересня 2013р.

   Свято Першого дзвоника      

       

1 вересня в приватный Лінгвістичній гімназії

         

       Сонячного першовересневого дня на подвір’ї  школи на свято Першого дзвоника зібралася вся гімназійна родина. Під святкові фанфари заходили наші новачки-першокласники, а також учні 11 класу, майбутні випускники. Урочиста лінійка розпочалася козацьким маршом, під звуки якого прапороносці внесли Державний прапор України. Потім традиційно звучав Державний гімн України. 

 

 

 

 Свято першого дзвоника Троєещина     Лінійка перший дзвоник Лінгвістична гімназія

 Хореограф та вчитель англійської мови ведучі свята першого дзвоника в Лінгвістичній гімназії     

      Директор приватної Лінгвістичної гімназіїЗ вітальним словом до всіх присутніх звернулася засновник  та директор гімназії,      вчитель вищої категорії, вчитель-методист  Дашковська Валентина Петрівна , яка привітала всіх присутніх з Днем знань, з початком нового навчального року. У своїй промові директор зазначила: «Перше вересня – це надзвичайно хвилюючий день, що об’єднує учнів, батьків та вчителів, це свято кожної людини. Особливо це хвилюючий день для наших першокласників, адже вони вперше переступають поріг школи, стають на нову сходинку свого життя, яка веде до незвіданого світу знань. Не менш важливим цей день є для наших випускників, адже Перший  дзвоник для них сьогодні лунатиме востаннє і найближчим часом їм доведеться обирати майбутню професію. Тож бажаю всім гімназистам успіхів у навчанні, завжди досягати поставленої мети, радувати батьків і вчителів своїми досягненнями». 

     Також Валентина Петрівна зачитала привітання від Голови Деснянської районної у м. Києві державної адміністрації Прокопенка Станіслава Миколайовича,  в якому пан Станіслав побажав дітям наполегливості, цілеспрямованості та успіхів у навчанні.       Мама - випускниця гімназії

    Від імені батьків з вітальним словом виступила  мама першокласника Наталія Ігорівна Андронова, яка в 1999 році закінчила з золотою медаллю Економіко-правовий ліцей, засновником і директором якого була наша шановна Валентина Петрівна. У своїй промові вона сказала: «Для нас, батьків першокласників, цей день дуже хвилюючий та відповідальний. Адже вибір школи це дуже важливе рішення. І мій вибір був чітко виваженим і продиктований моїм життєвим досвідом. Я знаю директора Лінгвістичної гімназії Валентину Петрівну ще зі своїх шкільних років, оскільки я є випускницею Економіко-правового ліцею 1999 року, засновником і директором якого була  Валентина Петрівна. Знаю її особисто, в першу чергу,  як людину щиру,  співчутливу,  з великим серцем, а також як чудового організатора,  керівника,  вчителя з великої літери. І саме тому хочу, щоб моя дитина навчалась у цій гімназії. Адже твердо переконана, що саме від директора залежить все: і які знання отримають наші діти, і як їм буде тут затишно і комфортно. І вибір мій був однозначним! Від імені всіх батьків першокласників вітаю зі святом 1-го вересня Валентину Петрівну, вчителів і всю НАШУ ГІМНАЗІЙНУ РОДИНУ. Обіцяємо примножувати успіхи та добру славу гімназії!»

       Далі слово взяли першокласники. Кожен з них підготував та прочитав невеликий віршик про школу.  І хоча деякі учні вперше вийшли на сцену, всі вони чудово впоралися зі своїм завданням!

       

      Учні 1 класу Лінгвістичної гімназії 

      Першокласників привітали учні  11 класу.    Вони побажали їм хороших оцінок та багато друзів. Зі зворушливими словами одинадцятикласники звернулися і до вчителів. Вони подякували їм за невтомну працю, доброту і турботу та  подарували  букети осінніх квітів. Несподіваними гостями на святі стали казкові герої Мальвіна та Буратіно, які привітали усіх гімназистів з початком нового навчального року.     

       Учні 2 класу гімназії

     Також на святі  з’явився древньогрецький філософ Арістотель, у руках якого був символічний Ключ, що відкриває двері у країну знань і  допоможе дітям досягти високих результатів у навчанні. Цей ключ Арістотель вручив першокласникам.

     Під звуки романтичної та загадкової мелодії на святі з’явилася Королева Знань. Вона також привітала всіх з початком навчального року і, як добра чарівниця, пообіцяла всім допомагати.

 5 клас на святі Першого дзвоника      Виступ Вітенко Єсенії на святі Першого дзвоника

Крім першокласників, до гімназії  вступили й інші учні. Усі новачки були посвячені у гімназисти.

      За нашою давньою гімназійною традицією всі нові учні отримали подарунки від директора гімназії Валентини Петрівни Дашковської. Крім цього, усі першокласники отримали подарунки від Голови Деснянської районної у м. Києві державної адміністрації Прокопенка Станіслава Миколайовича.

 Вручення подарунків новим учням лінгвістичної гімназії      

       Вручення подарунків учням 1 класу Лінгвістичної гімназії

     Ансамбль учнів 5 класу подарував усім присутнім чудову пісню «Перший дзвінок».

       

       виступ учнів 5 класу на Дні знань

    День Знань у Лінгвістичній гімназії

   У кінці свята пролунав Перший дзвоник, який сповістив  гімназистам про початок нового навчального року. Сподіваємося, що наші учні сумлінним навчанням будуть примножувати добру славу гімназії.

           Директор та вчителі першого класу Лінгвістичної гімназії  

    

  Директор Валентина Дашковська з 11 класом Лінгвістичної гімназії     

Бажаємо успіхів у навчанні! 

(Фотозвіт зі свята Першого дзвоника Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

Див. також свято Першого дзвоника у 2011-2012, 2012-2013, 2014-2015, 2015-2016 н.р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта