Свято Першого дзвоника

1 вересня 2014 р.

 

Свято Першого дзвоника

 

        Цього року свято Першого дзвоника було справді особливим.  Здавалося, все,  як завжди:  святкові першокласники з хвилюванням повторюють свої перші  вірші про школу, одинадцятикласники ловлять себе на думці, що це востаннє повідомить їм шкільний дзвінок про початок навчального року.

      

         Святкові та веселі гімназисти діляться враженнями про уже минулі літні канікули…  Ніби усе звично,  але щось бентежить душу, викликає  піднесення, почуття гордості за наш народ, гордості за те, що більшість пишаються тим, що вони українці …

       Майоріла вишиванками, віночками, національними елементами на святі Першого дзвоника і велика родина приватної Лінгвістичної гімназії. Особливо хвилювалися першокласники та їхні батьки.  І це зрозуміло, адже вони вперше йдуть у школу.

        От зазвучали фанфари. Свято розпочинається!  Ведучі  щиро вітають гімназистів, батьків, учителів, запрошених гостей.   Настає найурочистіша мить - на шкільне подвір’я вносять прапор України, а  за кілька хвилин уся гімназійна родина виконує  Гімн України.  Виконує так, що аж серце щемить. 

 

      

       Усе було зроблено для того, аби свято було веселим, радісним, кольоровим. І велика заслуга в тому засновника гімназії Валентини Петрівни Дашковської, яка створила такий навчальний заклад, у якому всім затишно, спокійно і радісно. Тому і приєднуються до нашої гімназійної родини все більше і більше учнів.       

      З вітальним словом до присутніх звернулася пані директор. Вона привітала усіх з початком навчального року, побажала першокласникам сумлінно вчитися, бути старанними й наполегливими, а випускникам  - успішно завершити навчальний рік, добре скласти ЗНО та вступити до омріяних навчальних закладів.  Учителям Валентина Петрівна побажала наснаги, творчого натхнення, високих здобутків у такій не простій, але благородній праці. На завершення вітального слова Валентина Петрівна побажала усім злагоди, благополуччя та мирного неба.

      З привітанням та найкращими побажаннями звернулася до гімназійної родини депутат Київради Тетяна Іванівна Меліхова, яка привела на навчання до 5 класу гімназії свою онуку. Пані Тетяна побажала гімназистам, батькам, викладачам міцного здоров’я, натхнення, родинного тепла, високих звершень та успіхів у розпочатих справах.

      Невимовні почуття у присутніх викликав виступ першокласників, які  з усіх сил намагалися якомога краще продекламувати свої віршики.

 

       

      

      

      

      

       

      

        А  Петрова Дар’я ще й виконала пісню “Кнопочка”. І це було чудово! Талановиті,  творчі, неординарні особистості поповнили нашу гімназійну родину!

      

    

      Приємні, щирі слова на адресу учителів пролунали з уст одинадцятикласників, які подякували своїм наставникам за невтомну працю, за добро і турботу та подарували їм букети квітів. Також випускники привітали першокласників та всю гімназійну родину. Своїм молодшим друзям вони побажали успіхів у навчанні та бути гідними звання гімназиста приватної Лінгвістичної гімназії.    

 

 

         Несподіванкою для присутніх стала поява на святі казкових героїв: Вінні-Пуха, Білосніжки, Попелюшки та Ромашки, які побажали гімназистам успішного навчального року.

      

       Учні музичної та хореографічної студій Глушковська Лілія, Закурдаєв Костянтин, Шепітько Марія, Рак Марія, Смоленська Маргарита, Кристя Аліса, Поліщук Юлія, Седлецька Єлизавета, Семерунь Дар’я та Нестерова Марія  подарували присутнім музично-хореографічну композицію «Мрія».

       

     Традиційною для гімназійних свят є посвята нових учнів у гімназисти. І от на святі Першого дзвоника дружня гімназійна родина прийняла 48 нових  учні, які склали урочисту присягу, заспівали Гімн Гімназії.

     Після посвяти у гімназисти нові учні отримали подарунки від директора гімназії. Звичайно ж, вони були дуже задоволені своїм першим днем перебування в гімназії та теплом і увагою, якою їх огорнула вся наша гімназійна родина.

      

      

                           На завершення свята пролунав святковий ПЕРШИЙ ДЗВОНИК!!!     

     

     

    

    

    

    

    

    

    

    

    

   

Дорога гімназійна родино!

Щасливого Тобі навчального року, творчих злетів, високих

досягнень, цікавих і незабутніх вражень!!!  

 

(Фотозвіт зі свята Першого дзвоника Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

Див. також свято Першого дзвоника у 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2015-2016, 2016-2017 н.р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта