Свято Першого дзвоника

1 вересня 2012 р.

Свято Першого дзвоника

1-го вересня 2012 року у приватній Лінгвістичній гімназії відбулося Свято Першого дзвоника. Захід розпочався з урочистої лінійки, на яку під святкові фанфари заходили наші новачки-першокласники, а також випускники.

 З вітальним словом до всіх присутніх звернулася засновник гімназії Валентина Петрівна Дашковська. Вона привітала учнів, вчителів, батьків та гостей з Днем знань, з початком нового навчального року. Валентина Петрівна побажала всім міцного здоров’я, щастя, домашнього затишку та родинного тепла, а учням – ще й успіхів у навчанні.

Привітання від голови Деснянської районної в м. Києві державної адміністрації Жеребнюка Віктора Миколайовича зачитав заступник директора з навчально-методичної роботи Коренюк Анатолій Вікторович. У своєму зверненні Віктор Миколайович зазначив: "Любі діти! Під керівництвом мудрих і досвідчених наставників ви будете отримувати безцінні знання та вміння, опановувати майбутніми професіями, закладати основи своєї самостійного життя. Сучасний світ вимагає від людини глибоких знань і широкої ерудиції, готовність до стрімких змін і самовдосконалення. Від вашої старанності, працьовитості та цілеспрямованості буде залежати не тільки ваш успіх, але і доля завтрашньої України».

Після цього слово взяли першокласники. Кожен з них підготував та прочитав невеликий віршик про школу, вчителів, свої сподівання у новому навчальному році. І хоча деякі учні вперше вийшли на сцену, усі вони чудово впоралися зі своїм завданням!
 

 

Першокласників від імені батьків привітали Калоєв Сергій Олександрович та Нестерова Світлана Анатоліївна. За добрим народним звичаєм вони благословили дітей хлібом-сіллю та барвистим рушником, а також засіяли дитячі голівки житом-пшеницею, щоб зростали малюки, сповнені зернами знань.

 

      

Завітали на наше свято і казкові герої: Ромашка, Барвінок, Попелюшка та Буратіно. Вони привітали усіх гімназистів з початком нового навчального року, а Буратіно передав першокласникам Ключ знань, який обов’язково допоможе малюкам досягти успіхів у навчанні.

   


Зворушливі поетичні рядки, присвячені рідній гімназії та вчителям, підготували наші випускники – учні 11 класу.

Крім першокласників, нашу дружню гімназійну родину  поповнили ще 24 учні. Усі новачки були посвячені у гімназисти. За нашою гімназійною традицією нові учні отримали подарунки від директора гімназії Валентини Петрівни Дашковської.

 

      

Крім цього, усі першокласники отримали подарунки від голови Київської міської державної адміністрації Олександра Павловича Попова.

Перший дзвоник, який подали учні 1-го класу Бородай Софія та Чалий Максим, проголосив про початок нового навчального року.


                          

Сподіваємося, що наші учні будуть старанно вчитися, оволодівати знаннями, щодня пізнавати щось нове, щоб стати у майбутньому гідними громадянами нашої держави!


Бажаємо успіхів у навчанні!

 

(Фотозвіт зі свята ви можете переглянути на фотогалереї сайту

Див. також свято Першого дзвоника у 2011-2012, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017 н.р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта