Свято першого дзвоника

 

1 вересня 2015 р.

 

Свято Першого дзвоника

 

      Швидко проминуло літо. Веселі подорожі, цікаві відкриття, нові зустрічі в одну мить стали приємним спогадом. І це десь трішки сумно.  Але потрібно пам’ятати, що кожен наступний день несе нам щось не менш цікаве, ніж попередні. Напевне,  саме тому осінь символічно розпочинається таким барвистим, сонячним, дзвінким святом Першого дзвоника.

 

 

 

 

 

 

 

 

       Засмаглі, бадьорі, життєрадісні гімназисти поспішали першого вересня до рідної гімназії, щоб швидше поділитися літніми враженнями зі своїми друзями. А їх у гімназистів  стає все більше і більше.  Цьогоріч гімназійна родина поповнилася аж 50 учнями, серед яких 42 першокласники.

 

 

 

 

 

 

 

 

              Розпочалося свято урочистим виносом Державного Прапора України під звуки козацького маршу, який переріс у  марш-дефіле барабанщиків приватної Лінгвістичної гімназії під керівництвом заслуженої артистки естрадного мистецтва України Галанської Валерії Валеріївни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         З вітаннями до присутніх звернулася засновник та директор гімназії, вчитель вищої категорії, вчитель-методист Дашковська Валентина Петрівна. Вона привітала присутніх з Днем знань, з початком нового навчального року, який для гімназії є ювілейним, п’ятнадцятим. Валентина Петрівна побажала першокласникам бути сумлінними та старанними учнями, примножувати особисті успіхи та досягнення гімназії. Одинадцятикласникам  пані директор побажала  плідно попрацювати протягом навчального року, щоб вступити до омріяних вищих навчальних закладів.

      Також гімназійну родину з початком навчального року привітала інспектор Департаменту освіти і науки молоді та спорту м. Києва пані Людмила Голубенко та заступник голови Київського-Польського товариства «Згода » пан Володимир Іванченко.

         Та найбільш зворушливим це свято  було для !!!@!!!!!!першокласників та їхніх батьків. Незважаючи на хвилювання та деяку розгубленість,  їхній дебют все ж став першим успіхом!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Першокласників та всю гімназійну родину  зі святом Першого дзвоника від імені одинадцятикласників привітав Закурдаєв Костянтин.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Найурочистішою частиною свята стала посвята  нових учнів у гімназисти, складання ними урочистої обітниці та виконання гімну гімназії. Усі нові учні отримали подарунки від засновника гімназії Валентини Петрівни Дашковської.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           

      На завершення свята, як і годиться, пролунав перший у цьому навчальному році дзвінок, який своїм передзвоном запросив учнів та вчителів на перший урок.

      

      

      

       

       

       

       

       

       

    

                    Нових звершень та досягнень тобі у новому навчальному році,

                                            творча гімназійна родино!!!

           (Фотозвіт зі свята першого дзвоника Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

Див. також свято Першого дзвоника у 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2016-2017 н.р.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта