Свято "Осінь - чарівниця" у 1 класі

27 жовтня 2016 р.

 

Свято "Осінь - чарівниця" у 1 класі

 

      Осінь – улюблена пора року для багатьох людей. Вона завжди надихала митців на створення геніальних шедеврів. Чарівні ліси, вбрані в золото і багрянець,  яскраве сонце на чистому синьому небі.  Осінь оспівують… На осінь чекають…

      27  жовтня  2016  року  у  1 класі  приватної  Лінгвістичної  гімназії  відбулося  свято       «Осінь-чарівниця».
       


      Свято розпочалося чудовою поезією про чарівну красу осені у виконанні Баєвої Владислави.

       А щоб Осінь-чарівниця швидше завітала на гостину, дітлахи виконали мелодійну пісню "Осінь".  Феєричним продовженням    заходу   стала   зустріч  з чарівною Осінню, роль якої виконала Михаліченко Олександра.


    Завітала гостя не сама, а зі своїми синами Вереснем (Краснопольський Даніїл), Жовтнем (Тихий Андрій) та Листопадом (Положенцев Андрій).
                       

     Оскільки Вересень - щедрий і багатий на урожай, він привів яскравих гостей із саду-городу. Усіх присутніх зачарувала театралізована сценка «Ой ходить гарбуз по городу», у якій розкрили акторську майстерність Ярмолюк Ярослав (господар Гарбуз), Субота Катерина (солоденька Диня), Терещенко Уляна (зелененький Огірочок), Сіроштан Тимофій (червоний Буряк), Вілкова Валерія (смачна Картопля),   Ятченко  Ліза  (поживна квасоля),  Олефіренко   Ліза   (лікувальна  капуста)  і Селуянова Анастасія (струнка та красива кукурудза).
                       

      Разом із Жовтнем на осіннє свято завітали дівчатка-пташенята: Гоменюк Ангеліна (прудка Синичка), Макарова Дарія (Сорока-білобока) та Селютіна Поліна (мудра Ворона). Ці птахи залишаються з нами зимувати, і дітки пообіцяли піклуватися про них до приходу весни.
      
      А Листопад приніс у дарунок музику осіннього дощу. Завершальним акордом свята стала зустріч дітлахів з лісовими жителями: хитрою Лисичкою (Корнійчу Каміла), сірим Вовком (Марченко Михайло), спритним Зайчиком (Мальчевська Марія), рудою Білочкою (Стефанська Олександра), працьовитим Їжачком (Євтушенко Нонна) і веселим Ведмедиком (Нестерук Влад).

                      


      Насамкінець заходу зі щирим привітанням та словами вдячності звернулася до гостей та учасників свята директор гімназії Валентина Петрівна Дашковська. Вона побажала дітям міцного здоров’я та успіхів у навчанні.

       Чудове свято для маленьких гімназистів організували і провели куратор класу Пронюткіна Вікторія Євгеніївна, вчитель ГПД Єрмоленко Наталія Олександрівна, концертмейстер гімназії Галанська Валерія Валеріївна та хореограф Яцків Роман Ярославович.

            Свято завершилось, але приємні спогади та чудовий настрій залишаться надовго.

     

                               (Фотозвіт зі свята Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)


     Див. також свято Осені у 2011-2012, 2012-2013 (у 1-А, 1-Б, 3 класах), 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта