Свято "Осінній вернісаж" у 1-А класі

15 листопада 2012 р.

Свято "Осінній вернісаж" у 1-А класі

Осінь – улюблена пора року для багатьох людей. Вона завжди надихала митців на створення геніальних шедеврів.

Осінь оспівують… На осінь чекають…

 15 листопада 2012 року у 1-А класі приватної Лінгвістичної гімназії відбулося свято «Осінній вернісаж», яке під керівництвом куратора Омельчук Вікторії Євгеніївни та вчителя музики Галанської Валерії Валеріївни підготували першокласники.

      

Захоплюючим епізодом заходу стала зустріч з чарівною Осінню, роль якої виконала Подорога Софія. Завітала вона не сама, а зі своїми синами Вереснем (Сергієнко Платон), Жовтнем (Вітенко Леонід) та Листопадом (Костенков Сильвестр).

Усіх зачарувала театралізована сценка «Ой ходить гарбуз по городу», у якій зіграли Мішкой Андрій (господар Гарбуз), Нестерова Марія (солоденька Диня), Травков Арсєній і Телега Олександр (зелененькі Огірочки), Осьмуха Софія (вітамінна Морквиця),  Міняйло Олександр (червоний Буряк) і Бородай Софія (смачна Картопля).

              

Нікого не залишили байдужими Сергеєва Євгенія в ролі Синички, Філоненко Анастасія (білобока Сорока) та Романчук Дарина (мудра Ворона). Ці птахи залишаються з нами зимувати, і дітки пообіцяли піклуватися про них до приходу весни.

Завершальним акордом свята стала зустріч дітлахів з лісовими жителями: хитрою Лисичкою (Семерунь Дарія), сірим Вовком (Курочкін Артем) спритним Зайчиком (Сиваченко Ліза), рудою Білочкою (Тихонова Аліса), працьовитим Їжачком (Короткевич Анна) і веселим Ведмедиком (Зотов Михайло).

      

У кінці заходу зі словами вдячності та щирим привітанням звернулася до гостей та учасників свята директор гімназії Валентина Петрівна Дашковська. Вона побажала дітям міцного здоровя, успіхів у навчанні та пригостила їх солодощами.

Свято завершено, але приємні спогади залишаться надовго.

 

(Фотозвіт зі свята ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

Див. також свято Осені у 2011-2012, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 (у 1-А, 1-Б)  н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта