Свято Осені у 1-Б класі

25 листопада 2015 р. 

 

Свято Осені у 1-Б класі

 

       25 листопада у 1б класі приватної Лінгвістичної гімназії відбулося свято Осені.

       Чарівними віршами про красу осінньої природи  розпочали  свято ведучі (Заячківська Марія та Левшунов Дмитро). Під звуки осіннього вальсу до зали зайшла  Королева Осінь (Дерябіна_Аделіна).  Усі першачки  мелодійною піснею «Осінь, осінь» радо зустріли гостю. А осінні місяці підготували подарунки:  Вересень (Філоненко Денис) подарував соковиті яблука, Жовтень (Волков Матвій) – кошик з овочами,  Листопад (Бондар Станіслав) прикрасив клас різнокольоровим осіннім листям.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Також у гості до першокласників прийшли Злива (Артемєва Ірина) та Дощик (Полікша_Гордій), без яких Осінь неможливо уявити. Та навіть негода не зіпсувала настрій. Діти весело заспівали пісню «Дощик». Усі знають, що після дощу швидко виростають гриби, тож і на свято вони не забарилися. Чудова Лисичка (Скворцова Олеся) ще й  привітала всіх з першими дощами.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Оскільки осінь – щедра на врожай, то і на святі влаштували ярмарок. Дбайливі господарі (Крапивенко Данило та Мінецька Ліза) «продавали» на казковому ярмарку корисні для людей овочі і фрукти: Моркву (Коваленко Стефанія), Бурячок (Гречаник Тимур), Капусту (Гаршина_Агастасія), Огірочки (Сочинський Єгор), Диню (Гусейнова Анна), Цибулю (Мартиненко_Поліна), Часничок (Сівограков Андрій)  та Гарбуза (Десик Тимофій).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       А яскраві кущі Калини (Заячківська Марія, Артем’єва Ірина, Фокіна Олександра) подарували Осені  чудову пісню та запальний танок.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Осінь подякувала першокласникам за таке чудове свято і вирушила у далеку путь.

    Свято підготували та провели куратор 1-Б класу Коркішко Олена Олегівна, вчитель музики, заслужена артистка естрадного мистецтва України Галанська Валерія Валеріївна, вчитель хореографії Яцків Роман Ярославович.

       Свято  закінчилося, але веселий настрій та гарні спогади залишаться з гостями  ще надовго.  

 

     

 

 
Див. також свято Осені у 2011-2012, 2012-2013 (у 1-А, 1-Б, 3 класах), 2013-2014, 2014-2015 н. р.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта