Свято "Леді Осінь" у 1-Б класі

16 листопада 2012 р.

                                     Свято "Леді Осінь" у 1-Б класі

16 листопада у 1-Б класі приватної Лінгвістичної гімназії відбулося свято «Леді Осінь».

…Ось красуня Осінь, роль якої виконала Дорошенко Поліна, повновладно крокує своїми володіннями. Її вірні піддані – Вересень, Жовтень та Листопад, яких майстерно зіграли Проценко Давид, Чалий Максим, Пестрецов Владислав, зустрічають Осінь своїми щедрими дарами. Також прийшли у гості Злива (Равлюк Адріана) та Вітер (Добровольський Назар), без яких Осінь неможливо уявити. Та навіть негода не зіпсувала настрій. Діти весело заспівали пісню «Дощик пройшов». З далеких теплих країв завітала на свято і чарівна незнайомка – Тропічна Квітка (Павленко Іванна). Вона з великою цікавістю спостерігала за всім, що відбувалося, щоб вдома розповісти про осінню пору року. А ось замріялися в пишному вбранні кущі Калини (Равлюк Адріана, Калоєва Заріна, Храмова Олександра), які подарували господині свята чудову пісню.

      

Осінь – не тільки красива пора року, а ще й час збору врожаю. Люди наповнюють свої комори щедрими дарами.

Аж ось на одній грядці спалахнула суперечка: овочі не могли вирішити, хто з них найголовніший. Морква (Равлюк Адріана) вважала себе царицею на городі, Огірочок (Максименко Ерік) доводив, що без нього салат не смачний, Часничок (Цісельський Іван) та Цибулька (Калоєва Заріна) називали себе найкращими лікарями, жовта Диня (Равлюк Адріана) переконувала, що вона на городі господиня, Капуста (Храмова Олександра) вихвалялася своїми смаковими якостями. А примирив усіх мудрий Гарбуз (Проценко Давид), який довів, що без жодного з овочів люди не уявляють свого обіднього столу.

      

Та леді Осінь дуже поспішає. На прощання діти дарують їй пісню "Лелеченьки».

На завершення свята директор приватної Лінгвістичної гімназії Дашковська Валентина Петрівна привітала дітей з чудовим виступом і вручила солодкі подарунки, а також подякувала куратору 1-Б класу Мартинюк Наталії Михайлівні та вчителю музики Галанській Валерії Валеріївні, які підготували та провели таке чудове свято. Батьки пригостили всіх рум’яним караваєм, який символізує достаток, щедрий врожай, багатство.

(Фотозвіт зі свята ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

Див. також свято Осені у 2011-2012, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 (у 1-А, 1-Б)  н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта