Свято Осені у 1-А класі

17 листопада 2015 р. 

 

Свято Осені у 1-А класі

 

17 листопада у 1-А класі приватної Лінгвістичної гімназії відбулося свято Осені.

Перед початком свята, як перед справжньою виставою, усі гомоніли, одягали костюми, повторювали слова. За кілька хвилин першокласників було не впізнати! Костюми, які підготували для своїх дітей батьки, були просто неперевершені!

         Розпочали свято ведучі  Поліна Шатайкіна, Ксенія Партола, Анастасія Царенок,      Марія Трухан. Вони розповіли вірші про красу осінньої природи, про щедрість та багатство цієї пори року і запросили на свято головну гостю - осінь. Під звуки вальсу до затишної зали у золотисто-багряних шатах зайшла Осінь, роль якої зіграла Бурлака Альбіна. Вона щиро привітала усіх зі святом і повідомила, що прийшла не одна, а зі своїм братом Урожаєм !!!!!!!!!!!!!!! (Матвій Хмілевський).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          І ось уся святкова зала наповнилася голосними звуками – це вся овочева родина завітала на свято. Та несподівано спалахнула суперечка: овочі вирішили визначити, хто з них найголовніший. Капуста (Анна Ткачова)  запевняла всіх, що вона має найбільше вітамінів.  Морква (Аліна Мінаєва) взагалі називала себе королевою овочів.  Буряк, в образ якого перевтілився Нікіта Костерний, переконливо доводив, що він найкорисніший та найсмачніший. Цибулька   (Лада Войтович) і Диня (Світлана Ченська) навели безліч аргументів у віршованій формі, щоб довести, що саме вони найбільше користі приносять людському організму. Також свою важливість для людей переконливо доводив і Гарбуз (Даніїл Зацаревний). І довго вони б ще сперечалися, якби  не почув цю суперечку Лікар Айболить (Тимур Ларін).  Він помирив овочі, запевнивши їх у тому, що всі вони корисні та однаково важливі для організму людини. І тоді уся дружня овочева родина  заспівала пісню «Осінь-Чарівниця». А картопелька (Надія Москаленко) ще й зіграла чудову пєсу на фортепіано.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Також на свято завітали осінні місяці – Вересень (Максим Вітряк), Жовтень !!!!!!!!!!!!!  (Данііл Ельгінді) та Листопад (Богдан Андрушенко). Вони привітали всіх з таким чудовим святом і запросили покружляти у їхньому улюбленому вальсі «Осінні листочки».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         Яка ж осінь без дощику? Тому й не дивно, що до малюків на свято Осені завітав   Дощик (Михайло  Тонконог). Та прийшов він не сам. Усі знають, що після дощу швидко виростають гриби, тож і на свято вони не забарилися. Яскравий Мухомор (Матвій Хмілевський) та чудова Печериця (Іринка Гутверт) привітали присутніх з першими дощами і запросили у мандрівку до осіннього лісу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На завершення свята діти поласували корисними для здоров’я дарами осені.

Чудове свято підготували та провели куратор 1-А класу, вчитель першої  категорії Очеретяна Юлія Сергіївна, вчитель музики, заслужена артистка естрадного мистецтва України Галанська Валерія Валеріївна, вчитель хореографії Яцків Роман Ярославович. Завдяки наполегливій праці цих вчителів малюки, які ще два місяці тому вперше переступили поріг гімназії, майстерно танцювали, співали та розповідали вірші.

 Свято  закінчилося, але веселий настрій та гарні спогади залишаться ще надовго.

 

       

 

 
Див. також свято Осені у 2011-2012, 2012-2013 (у 1-А, 1-Б, 3 класах), 2013-2014, 2014-2015 н. р.
G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта