Свято "Осіння робота - краса та щедроти" у 3-му класі

16 листопада 2012 р.

Свято "Осіння робота - краса та щедроти" у 3-му класі

Осінь! Яке диво навкруги! Чарівні ліси, вбрані в золото і багрянець,  яскраве сонце на чистому синьому небі. Вільний вітер гуляє просторами і гойдає жовті листочки у дивовижному прощальному танці. Спокій і тиша довкола.

З давніх часів люди, зібравши багатий урожай, святкували і веселились. Ось і у 3-му класі приватної Лінгвістичної гімназії 16 листопада 2012 року під керівництвом куратора класу Грідасової Наталії Асафіївни та вчителя музики Галанської Валерії Валеріївни відбулося свято осені  «Осіння робота – краса та щедроти».

Свято розпочали ведучі Цимбал Олексій, Мацко Дарина, Пайда Каріна та Дашковський Олександр. Учні прочитали вірші про яскраву пору року, створивши відповідну неповторну атмосферу.

      

Також у гості до дітей завітала чарівна Осінь, роль якої зіграла Муравйова Анна. Разом з нею прилетіли кольорові листочки (Пеліновська Вероніка, Цісельський Микола, Боримський Микита, Березкіна Настя), які  закружляли у запальному танці.

А ось журавлі (Людвиченко Всеволод, Пінчук Євгенія, Сівашов Спартак та Порохнюк Таїсія) уже зібралися у вирій, але вирішили перед відльотом попрощатися з малечею. Вони заспівали пісню «Був собі журавель». Діти побажали їм щасливої дороги та пообіцяли з нетерпінням чекати їх повернення.

      

Про красу осіннього саду та щедрість городу усім присутнім розповіли Бородай Богдан (Господар), Чепурна Ганна (Господиня),  Гузько Михайло (Сад), Жидкова Ольга (Город) та Свідерська Софія (читець).

Осінь багата своїми дарами. І саме осінніми ласощами –  яблуками, грушами, горіхами, виноградом – пригощали в кінці свята юних артистів їх батьки. А директор гімназії Дашковська Валентина Петрівна подякувала усім за підготовку такого чудового заходу та почастувала присутніх солодощами.

      

Свято завершено, але приємні спогади залишаться надовго.

 (Фотозвіт зі свята ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

Див. також свято Осені у 2011-2012, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 (у 1-А, 1-Б)  н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта