Випускний вечір 11 класу

27 червня 2017 р.

 

Випускний вечір 11 класу

 

     27 червня 2017 року родина приватної Лінгвістичної гімназії  зібралася з нагоди особливого свята.  Свята, в якому переплелись радість і смуток, спогади й мрії, дитинство і юність… У цей день гімназія проводжала учнів, які закінчили навчання в 11 класі.
      

    З вітальним словом до присутніх звернулася заступник директора гімназії Пендюр Світлана Андріївна.  Вона поздоровила всіх із найочікуванішим шкільним святом – випускним вечором. Випускникам побажала знайти своє покликання й наполегливо крокувати до нових звершень, а також не забувати рідної гімназії, учителів, які допомагали пізнавати таємниці наук. Світлана Андріївна вручила випускникам атестати, медалі та похвальні листи.  

      Цей рік видався плідним для одинадцятикласників. Учні стали призерами районних, міських етапів предметних олімпіад, різноманітних конкурсів. Із 11 учнів троє закінчили гімназію із золотою медаллю. Золоту медаль отримали Вітенко Єсенія, Коваленко Данило та Щербак Юлія. Похвальними грамотами за особливі досягнення у вивченні окремих предметів нагороджено Завершинську Єлизавету (англійська мова), Усик Марію (польська мова, інформатика), Сугака Івана (польська мова, інформатика).

     

    

    

    Учні, вчителі та батьки на декілька хвилин повернулися в минуле, переглядаючи слайд шоу із фотографіями наших випускників за всі роки їх навчання у гімназії.

      

  Привітала із закінченням гімназії своїх учнів і куратор класу Старенька Майя Станіславівна.      А випускники подарували своїй «класній мамі» пісню «Вернісаж».
               

    Зі словами вдячності за любов і терпіння випускники звернулися до вчителів гімназії, виконавши для них пісню «Сніг».

    Не оминули увагою випускники і найрідніших людей, - дорогих батьків, які всі ці роки були поряд, допомагали долати труднощі, підтримували та оберігали від життєвих негараздів. Теплі слова вдячності та любові гімназисти висловили поетичними рядками та піснею «Мамине серце».

       

А заступник директора Пендюр Світлана Андріївна вручила батькам подяки за виховання дітей.

      

       


   Від імені батьків на святі виступила мама Завершинської Єлизавети Марина Валеріївна. Вона благословила дітей на щасливу життєву дорогу, подякувала засновнику і директору гімназії Валентині Петрівні Дашковській за чудові умови, які вона створила для учнів, за терпіння, розуміння та материнське ставлення до своїх гімназистів.

     Насамкінець випускники підготували довгожданний прощальний вальс та фінальну пісню «Прощавай, гімназія моя…» 

      

     

     

 

(Фотозвіт із Випускного вечора 11 класу Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

Див. також випускний 11-го класу у 2011-20122012-20132013-2014, 2014-2015, 2015-2016 н. р.

 

У добру путь, випускники 2017!!!!

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта