Випускний вечір 11-го класу

31 травня 2014 р.

 

Випускний вечір 11-го класу 

 

       Літня злива, кажуть, на добро, а якщо врахувати, що  почалася вона дуже вчасно, адже щедро освятила водою небес наших випускників, які востаннє поспішали до гімназії, щоб отримати атестат зрілості й покинути рідні стіни назавжди, то можна сказати, що доля нашого випуску-2014 буде надзвичайно врожайною та багатою.  Саме такі побажання  впродовж вечора приймали вчорашні одинадцятикласники від своїх учителів, батьків, друзів. Це було їхнє останнє шкільне свято, яке запам’ятається назавжди.

      

       У фойє гімназії, прикрашеному різнокольоровими кульками, квітами та стіннівками, зібралося цього вечора чимало гостей, та найшановнішими були, звичайно, одинадцятикласники.  Модні, стильні, неординарні виходили наші випускники на сцену під звуки фанфар та оплески присутніх.  Трохи ніяковіли, але все ж тримали марку, адже вони – випускники,  а перед ними поріг у доросле життя.

       

      І ось розпочалася урочиста частина вечора.  З вітальним словом до випускників звернулася директор гімназії Валентина Петрівна Дашковська.  Вона привітала присутніх у залі з цією хвилюючою подією.  Випускникам Валентина Петрівна побажала  знайти саме ту стежку в житті, яка приведе кожного до омріяних висот і дасть можливість реалізувати ті таланти та здібності, які кожен має від Бога. А ще побажала не забувати гімназію і вчителів, які відкрили дорогу у світ знань, вчили бути добрими, співчутливими, людяними. Також Валентина Петрівна вручила випускникам атестати про середню освіту, грамоти і медалі.

       

       

       Цього року серед  14 випускників - переможці та лауреати  всеукраїнських та міжнародних конкурсів, призери предметних олімпіад.

       

       

       Атестат про повну загальну середню освіту особливого зразка та золоту медаль отримали Клименко Марк та Мелконян Аркадій.

       

    Похвальні грамоти «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів» отримали Діяк Ольга, Присяжненко Владислав (за високі досягнення у вивченні англійської мови) та Наталія Петренко (за особливі досягнення у вивченні української мови).

      

       

     У знак вдячності за турботу та тепло, за ласку та родинний затишок  уже колишні одинадцятикласники подарували Валентині Петрівні вишуканий букет квітів  та її  улюблену пісню «Есть только миг».

    

      

      Після урочистої частини приємним сюрпризом для усіх присутніх  став фільм про «трудові будні» наших випускників.  Це не просто фільм, це – казка, що повертає у щасливе безтурботне дитинство, яке залишилося у кабінетах рідної гімназії, де учителі передавали найважливіше  - знання. Та найбільше душі у своїх вихованців вклала, звичайно ж, Майя Станіславівна, тому в останньому побажанні у ролі куратора  вона щиро побажала їм успіхів та здійснення мрій. Випускники ж подякували Майї Станіславівні за турботу, любов, піклування  та подарували чарівні квіти та пісню «Пусть говорят».  Також чудові букети і пісню «Сніг» у виконанні Петренко Наталії, Чорнойван Аліни, Діяк Ольги  подарували випускники своїм улюбленим учителям.

      

       

     Не забули у цей урочистий день і про батьків. Випускники подякували найдорожчим людям за прекрасне дитинство, підтримку у складних життєвих ситуаціях та за вибір навчального закладу.  У подарунок вони виконали пісню «Мамине серце».

       

     А  Валентина Петрівна  вручила подяки батькам за належне виховання  дітей.

      

      

    Від імені усіх батьків виступили Князєва Наталія Валеріївна та Мелконян Рубен Велиханович. Вони побажали випускникам вступити до обраних вищих навчальних закладів, досягти поставлених цілей та впевнено крокувати життєвою дорогою. Також Наталія Валеріївна та Рубен Велиханович висловили подяку Валентині Петрівні та усім учителям за навчання та виховання дітей і побажали гімназії процвітання та вдячних учнів.

      

    І от настала найбільш хвилююча мить. Перші звуки останнього шкільного вальсу наповнили серця усіх присутніх трепетним щемом та відчуттям жалю за веселими шкільними роками. Уже зовсім дорослі юнаки та дівчата кружляли під звуки вальсу востаннє разом у рідній школі. 

      

       Зовсім скоро ця мелодія вальсу продовжиться у дорослому самостійному житті… Але цей вечір залишиться у пам’яті назавжди. Останнім акордом цього випускного звучала пісня «Прощавай,  гімназіє моя».

    

      

 

    

 

 

     

                     Выпускникам гимназии   

 

 

Летите легко, как птицы

в просторы жизненные вы,

сегодня ведь открыты

пред вами все пути…. 

И пусть дыхание весны,

что есть в душе у каждого,

развеет трудности в пути

и исполняются мечты,

что счастьем называются. 

Пусть открывает жизнь для вас

все новое и интересное,

и пусть впитает разум ваш

все самое полезное. 

Учиться в жизни ведь всегда

вы будете, наверное,

уж так устроена судьба

для тех, кто хочет, чтоб она

была всегда успешная. 

Я искренне желаю всем,

чтоб правильным был выбор:

грядущих дел, друзей и жизненной дороги,

благословенны будьте все

и пусть хранят вас Боги! 

И в Украине, где живете,

пусть будет мир и благодать,

ведь только с вами молодыми,

активными, передовыми

               в стране все будет процветать! 

                                     

      

                              У добру путь, дорогі випускники 2014 року! 

 

 (Фотозвіт з випускного вечора 11-го класу Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

Див. також випускний 11-го класу у 2011-20122012-20132014-2015, 2015-2016 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта