Випускний вечір

1 червня 2013 р.

 

Випускний вечір учнів 11-го класу

 

 

   Незвичайно радісним і водночас сумним настроєм наповнилася приватна Лінгвістична гімназія в перший день літа, адже уся дружня гімназійна родина зібралася на найважливіше шкільне свято – випускний бал.

   Різнокольорові кульки як символ яскравого безтурботного життя, красиві букети квітів як вдячність за важку працю прикрашали фойє гімназії. Та найціннішою окрасою, безумовно, як і впродовж усіх попередніх років були одинадцятикласники. Такі прекрасн чарівні дівчата, серйозні змужнілі юнаки здавалися в цей день справді дорослими. Якось дуже швидко, в один момент, вони подорослішали. Але так буває завжди, коли йдуть у доросле життя ті, хто ще вчора були безтурботними, веселими учнями гімназії. 

   З вітальним словом до випускників звернулася директор гімназії Валентина Петрівна Дашковська, яка привітала усіх з цією важливою подією.  Валентина Петрівна вручила випускникам атестати про повну загальну середню освіту та Пам’ятку випускника.

 

 

    Серед 15-ти випускників гімназії  – три золотомедалісти:  Руденко Єлизавета,  Сіденко Олексій та Шадурська Аліна. І це не просто золотомедалісти,  це – переможці районних, міських та міжнародних олімпіад, переможці конкурсів МАН. Так Руденко Єлизавета посіла І місце у міській олімпіаді з англійської мови, І місце у міській олімпіаді з польської мови та ІІ місце у міській олімпіаді з української мови, Сіденко Олексій посів І місце у міській олімпіаді з англійської мови та ІІ місце у міській олімпіаді з інформаційних технологій у номінації «веб-дизайн», Шадурська Аліна посіла ІІ місце в Міжнародній славістичній олімпіаді в номінації «польська мова», а випускник Маркелов Іван посів ІІІ місце у міській олімпіаді з англійської мови.

 

 

    Також випускники були нагороджені грамотами Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації за перемоги в районних олімпіадах та конкурсах МАН, дипломами Головного управління освіти і науки м. Києва за перемоги в міських олімпіадах, похвальними грамотами Міністерства освіти і науки України за особливі досягнення у вивченні окремих предметів.

 

   Приємно було чути слова подяки від учнів, для котрих гімназія стала, справді, родиною, де вони ділилися своїми радощами та тривогами, де їх любили і розуміли. І у знак  вдячності за усі турботи випускники  подарували  Валентині Петрівні її улюблену пісню «Есть только миг». Це було прекрасне виконання. Валентина Петрівна приєдналася до гімназистів, і вони разом зі сльозами на очах співали цю пісню. Це були справжні почуття, які не можна приховати.

 

    

 

   Найбільше щастя для вчителя, це коли його робота увінчується результатом,  і не важливо,  навчання це чи виховання. Адже у кожному учневі залишилася   часточка вчителя. Найбільше, звичайно,  це стосується куратора. Любов Миколаївна виховала справді прекрасних гімназистів – щирих, уважних, відданих. Усе своє тепло і любов, усю себе вона вкладала у своїх вихованців. І вони це відчувають, адже у словах, адресованих своєму куратору, було багато любові та поваги, а ще більше промовляли їхні очі. Ця невидима ниточка, котра з’явилася між ними, ніколи не розірветься. Улюбленому куратору учні подарували пісню «Останній раз».

 

 

   Не залишилися поза увагою випускників й інші вчителі, які намагалися поділитися своїм найціннішим скарбом – знаннями та життєвим досвідом.  Пишні букети квітів та пісня «Ми бажаємо щастя вам» стали щирим зізнанням випускників у їхні любові й вдячності за усі вчительські старання.

 

 

 

 

   Як відомо, особистість творять учителі та батьки спільною працею. Якщо хороші мудрі батьки, то й діти будуть такими, і буде хороший результат. Чудові батьки у наших випускників, тому й легко було співпрацювати.

   Директор гімназії Валентина Петрівна вручила батькам подяки за сумлінне виховання їхніх дітей.

 

 

   Від імені батьків до вчителів та випускників звернулася Огородник Наталія Анатоліївна, мама випускниці Білошкап Вікторії. Вона подякувала директору за створення такої прекрасної  гімназії, вчителям –  за турботу та тепло, а випускникам побажала щасливої життєвої дороги, впевненості у своїх силах та здійснення заповітних мрій. 

 

 

   У знак вдячності випускники  подарували батькам пісню «Californication» та незабутній останній вальс.  

 

 

 

   Швидко промайнув час… Сказано усі напутні слова випускникам…

   Трохи сумно… Але так повинно бути, адже життя не стоїть на місці, а діти ростуть.

 

 

 

Нехай буде щасливою Ваша дорога, дорогі випускники!

 

Нехай Бог дає Вам мудрість та силу!

 

Пам’ятайте, тільки у Ваших руках Ваше майбутнє і майбутнє нашої України.

 

Нехай Вам щастить!

 

 

 

 

(Фотозвіт з випускного вечора Ви можете Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

 

Див. також випускний 11-го класу у 2011-20122013-2014, 2014-2015, 2015-2016 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта