Випускний вечір 11-го класу

30 травня 2015 р.

 

Випускний вечір 11-го класу

 

      Випускний вечір – це чарівне  свято,  свято,  якого  немає  в  жодному  календарі,  але  усі пам’ятають  і  будуть пам’ятати той особливий день, коли отримали атестат і стали майже дорослими. А для шкільної родини -  це  свято прощання зі своїми рідними вихованцями.

     30 травня 2015 р. фойє приватної Лінгвістичної гімназії розквітло барвистими квітами та кольоровими кульками, наповнилося щирими побажаннями та надіями на їх здійснення, адже гімназійна родина виряджала у доросле життя своїх дітей.

      

     З вітальним словом до випускників звернулися заступник директора з навчально-методичної роботи Яременко Анна  Олегівна та заступник директора з навчально-виховної роботи Фещук Роман Володимирович. Вони побажали випускникам бути справжніми громадянами своєї країни та ніколи не забувати рідної гімназії. Також Ганна Олегівна передала вітання від директора гімназії Валентини Петрівни та вручила  підготовлену нею пам’ятку випускника приватної Лінгвістичної гімназії – 2015 року.

     Серед випускників гімназії є переможці міжнародних та всеукраїнських олімпіад та конкурсів  і дві золотомедалістки – П’ята Юлія та Заєць Катерина. Похвальні грамоти за особливі досягнення у вивченні окремих предметів отримали Андреєв Сергій (за особливі досягнення у вивченні хімії), Дашкевич Сергій (за особливі досягнення з фізичної культури).

      

     

     

     За вагомий внесок у справу навчання та виховання учнівської молоді отримала подяку й куратор класу, учитель вищої категорії, старший учитель Блажкевич Тетяна Анатоліївна.

     Швидко пролетіти шкільні роки, але вони назавжди  залишаться в душі кожного яскравими спогадами. Також про веселе шкільне життя будуть нагадувати і  фотографії, переглядати які, безперечно, приємно кожному.  Тому неабияким сюрпризом для присутніх стала презентація  фільму «Шкільні роки».  Випускники згадали, якими вони прийшли до гімназії, як учителі намагалися кожного огорнути увагою та материнським теплом, та найбільше турботи проявляла, звичайно ж,  куратор класу Тетяна Анатоліївна. Своїм вихованця вона побажала світлої дороги, любові, успіхів, уміння цінувати кожну хвилину життя, бути щасливими та успішними. У знак вдячності випускники подарували Тетяні Анатоліївні  чудовий букет і пісню К. Скрябіна «Випускний». А учителям за отримані від них знання, мудрі поради, любов і терпіння подарували букети троянд та пісню «Сніг».

     

      

      Учителі ж наостанок побажали своїм вихованцям добра, миру, щасливої життєвої дороги та не забувати рідної гімназії та своїх однокласників.

     

     Подякували гімназисти і своїм батькам, котрі завжди були поруч  і підтримували їх у найскрутніші хвилини.

     

      

     

     

    

      Від імені батьків виступив Андреєв Володимир Михайлович. Він побажав випускникам щасливої життєвої дороги, успіхів у подальшому навчанні та досягнення поставлених цілей.

    Також Володимир Михайлович подякував директору гімназії Валентині Петрівні за турботу, тепло, створення такої прекрасної гімназії, в якій діти почувалися як удома, а вчителям – за невтомний творчий пошук, самовіддану працю та міцні знання, які вони дали дітям.

 

  І на завершення свята випускники закружляли під звуки прощального шкільного вальсу, який поніс їх у нове доросле життя.

      

    

      

У добру путь, дорогі випускники!

 

 

(Фотозвіт із Випускного вечору 11-го класу Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

Див. також випускний 11-го класу у 2011-20122012-20132013-2014, 2015-2016 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта