Випускний вечір 11-го класу

27 травня 2016 р.  

 

Випускний вечір 11-го класу

 

     27 травня 2016 року родина приватної Лінгвістичної гімназії  зібралася з нагоди особливого свята.  Свята, що лежить на межі дитинства та дорослого життя. Свята, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність… Гімназія проводжала у світ своїх випускників.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     З вітальним словом до присутніх звернулася засновник та директор гімназії Дашковська_Валентина_Петрівна.  Вона привітала усіх з найважливішим шкільним святом – випускним вечором. Випускникам побажала знайти своє покликання і наполегливо крокувати до нових звершень, а також не забувати рідної гімназії, учителів, які допомагали пізнавати таємниці наук. Валентина Петрівна вручила випускникам атестати, медалі та похвальні листи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Засновник та директор гімназії Дашковська Валентина Петрівна оголосила подяку куратору класу, учителю вищої категорії  Буркову Павлу Андрійовичу за вагомий внесок у справу навчання та виховання учнівської молоді.

     Цей рік видався плідним для одинадцятикласників. Серед 12 учнів є призери районних, міських етапів предметних олімпіад, різноманітних конкурсів.  Золоту медаль отримав Чухомець Олексій, срібну - Науменко Микита. Похвальними грамотами за особливі досягнення у вивченні окремих предметів нагороджено Науменка Микиту (англійська мова), Браташа Андрія (біологія), Чухомця Олексія (фізика).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Зі словами вдячності звернулися випускники до директора гімназії Валентини Петрівни. Вони дякували за навчання, турботу,  родинний затишок, який панує у гімназії. Разом зі щирими словами, барвистими квітами випускники подарували Валентині Петрівні її улюблену пісню «Есть только миг…»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

     Привітав з цим важливим днем своїх учнів і куратор класу  Бурков Павло Андрійович, він побажав своїм вихованцям впевнено йти у життя правдивою дорогою добра, розуміння та щастя і пам’ятати про тих, хто допоміг їм стати справжніми людьми.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Випускники подякували Павлу Андрійовичу за турботу, розуміння, батьківське тепло й підтримку і разом з чудовим букетом квітів подарували пісню «Шкільний блюз».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Також випускники подякували усім учителям гімназії за їхню любов і терпіння і подарували пісню «Чуть ниже небес» та барвисті букети квітів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

     Не оминули увагою випускники і найрідніших людей, які всі ці роки допомагали долати труднощі, підтримували та оберігали від життєвих негараздів. Теплі слова вдячності та любові гімназисти висловили поетичними рядками та піснею «Haliluya».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

А засновник та директор гімназії Дашковська Валентина Петрівна вручила батькам подяки за виховання дітей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Від імені батьків на святі виступили Юлія Леонідівна та Артем Степанович Науменки, вони благословили дітей на щасливу життєву дорогу,  подякували Валентині Петрівні за чудові умови, які вона створила учням, за терпіння, розуміння та материнське ставлення до своїх гімназистів.

     Як і годиться, випускний вечір закінчився мелодійним прощальним вальсом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

                                    У добру путь, випускники 2016!!!!

 

(Фотозвіт із Випускного вечору 11-го класу Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

Див. також випускний 11-го класу у 2011-20122012-20132013-2014, 2014-2015 н. р.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта