Випускний 9 класу

14 червня 2017 р.

Випускний 9 класу

 

   14 червня 2017 року в приватній Лінгвістичній гімназії відбулося чудове свято з нагоди закінчення дев’ятикласниками базової школи.
         

   Розпочала свято засновник та директор гімназії Дашковська_Валентина_Петрівна. Вона привітала випускників зі святом, побажала їм щасливої долі, досягнення поставлених цілей, нових творчих звершень, вірних друзів на життєвому шляху, а також дала настанову не забувати про батьків і вчителів, які вкладали у них душу, щоденно оточували їх любов'ю та турботою. Валентина Петрівна вручила випускникам свідоцтва про базову освіту. З  18 дев’ятикласників свідоцтва особливого зразка отримали Ганщук АлінаІрхова Ксенія та Шепітько Марія.

     

       

    Промайнуло дев’ять шкільних років, які були цікавими,  веселими, радісними,  а  інколи й сумними. Але завжди поряд були вчителі, друзі, які в скрутну хвилину вміли втішити  словом підтримки, дати важливу пораду. Для кожного дев’ятикласника гімназія стала рідною домівкою. Про те, як жилося нашим випускникам у стінах рідної школи,  розкажуть фотографії. Надзвичайно приємним сюрпризом і для випускників, і для всіх присутніх  став перегляд фотодайджесту за всі роки навчання у гімназії.

     Насамперед дев’ятикласники подякували засновнику і  директору гімназії Валентині Петрівні Дашковській за можливість навчатися у такому чудовому закладі, за тепло і затишок, за родинну атмосферу.   Вони подарували пані Валентині розкішний букет червоних троянд та пісню «Есть только миг».

   

          Не обійшлося і без слів вдячності куратору класу Кулику Вадиму Леонідовичу.           Пісня «Випускний» у виконанні випускників у цей день лунала саме для нього. Вадим Леонідович побажав своїм вихованцям мудрості у прийнятті важливих рішень, впевненості в собі, міцного здоров’я та удачі.
     

       Звичайно ж, у цей чудовий день слова подяки прозвучали і для вчителів гімназії. Девятикласники зачитали вірші та виконали пісню «Хто, як не ти?», яку вони присвятили всьому педагогічному колективу приватної Лінгвістичної гімназії.               

    

     Велику подяку за підтримку, любов та турботу гімназисти висловили своїм батькам, виконавши пісню «Вікна моєї хати». А Валентина Петрівна вручила всім батькам подяки за сумлінне виховання своїх дітей.

          

       

     

         

      Від імені батьків на святі виступила Борисполець Олеся Вікторівна. Вона побажали своїм дітям щасливої долі, справжніх друзів на життєвій дорозі і, найголовніше, -  знайти себе, свою професію, яка буде приносити не тільки матеріальне збагачення, а й емоційне задоволення.

      А фінальним акордом став незабутній випускний вальс учнів, яким і закінчився цей урочистий захід.

     

      

    

Любі дев’ятикласники!

Бажаємо Вам зробити правильний вибір і продовжити навчання

у нашій дружній гімназійній родині!!!


              (Фотозвіт із Випускного 9-го класу Ви можете переглянути на (фотогалереї сайту) 

   Див. також випускний 9-го класу у 2011-20122012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта