Випускний вечір 9-го класу

10 червня 2016 р.  

 

Випускний вечір 9-го класу

 

     10 червня 2016 року в приватній Лінгвістичній гімназії відбулося чудове свято з нагоди закінчення дев’ятикласниками базової школи.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

           Розпочала свято директор і засновник гімназії Дашковська_Валентина_Петрівна. Вона привітала випускників зі святом, побажала їм щасливої долі, удачі, досягнення поставлених цілей, нових творчих звершень, вірних друзів на життєвому шляху та бути вдячними батькам та вчителям, які вкладали у них душу, оточювали їх щоденно любов'ю та турботою. Валентина Петрівна вручила випускникам свідоцтва про базову освіту. З  12 дев’ятикласників свідоцтва особливого зразка отримала Кошова Поліна, Нікульнікова Таїсія, Мішкой Анастасія.  За значний внесок у справу виховання та навчання учнів гімназії Валентина Петрівна також вручила подяку куратору класу Ганщук Надії Олегівні.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Промайнуло дев’ять шкільних років, які були цікавими,  веселими, радісними,  а  інколи сумними. Але завжди поряд були учителі, друзі, які у скрутну хвилину вміли сказати  слово підтримки, дати важливу пораду. Для кожного дев’ятикласника гімназія стала рідною домівкою. Про те, як жилося нашим випускникам у стінах рідної школи,  розкажуть фотографії. Отож, приємним сюрпризом і для випускників, і для усіх присутніх  став перегляд фотодайджесту за всі роки навчання у гімназії під пісню «Un jour». 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     В першу чергу  дев’ятикласники подякували   директору і засновнику гімназії Валентині Петрівні Дашковській за можливість навчатися у такому чудовому закладі, за тепло і затишок, за родинну атмосферу.   Вони подарували пані Валентині пишний букет червоних троянд та пісню «Et si tu nexistais pas», яку заспівали разом з пані Надією.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Від імені батьків на святі виступили Анжеліка Василівна та Геннадій Володимирович.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вони побажали своїм дітям щасливої долі, справжніх друзів на життєвій дорозі, і найголовніше, знайти себе, свою професію, яка буде приносити не тільки матеріальне збагачення, а й емоційне задоволення. Батьки щиро подякували директору гімназії Валентині Петрівні за створення такого навчального закладу, де кожен може розвивати свій потенціал, розкрити свої творчі здібності,  подякували за любов, тепло і розуміння у ставленні до дітей та батьків.

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

Любі дев’ятикласники!

Бажаємо Вам зробити правильний вибір і продовжити навчання

у нашій дружній гімназійній родині!!!

 

           (Фотозвіт із Випускного 9-го класу Ви можете переглянути на фотогалереї сайту) 

        Див. також випусний 9-го класу у 2011-20122012-2013, 2013-2014, 2014-2015 н. р.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта