Випускний вечір

18 червня 2013р.

Випускний вечір учнів 9-го класу

 

    

    18 червня у приватній Лінгвістичній гімназії відбувся випускний вечір учнів 9-го класу.  І нехай це ще не прощання з дитинством, але все ж певний період в житті завершено, складено державну підсумкову атестацію і є можливість вибирати  професію.

    З вітальним словом до випускників звернулася директор гімназії Дашковська Валентина Петрівна, яка поздоровила гімназистів із важливим етапом у їхньому житті і вручила свідоцтва про неповну загальну середню освіту.  Свідоцтво з відзнакою отримала П'ята Юлія, котра впродовж багатьох років гідно захищає честь гімназії на районних, міських, міжнародних олімпіадах та конкурсах.  Директор побажала гімназистам успіхів у подальшому навчанні, міцного здоров'я, щастя та Божого благословіння.   

 

 

 

    У свою чергу дев’ятикласники подякували Валентині Петрівні за турботу та розуміння, побажали гімназії процвітання та талановитих учнів, подарували випускний альбом і пісню «Старі фотографії».

 

 

    Також до своїх вихованців звернулася куратор Тетяна Анатоліївна Блажкевич. Вона побажала тим, хто вирішив вступати в навчальні заклади, добре здати випробування і вступити, а іншим – гарно відпочити та набратися сил для нових звершень.

    Учні щиро подякували Тетяні Анатоліївні та подарували пісню «Вчителька» з репертуару гурту «Тік».

 

    

   Також дев’ятикласники подякували й усім учителям та подарували їм красиві букети орхідей.

    Від імені батьків щиру подяку педагогічному колективу висловила пані Ганна, мама Шлямнєва Сергія. В першу чергу вона подякувала директору гімназії Валентині Петрівні за ті прекрасні умови, у яких навчалися діти, за турботу,  тепло і розуміння. Випускникам побажала успіхів, наполегливості у досягненні мети.

 

    На завершення свята випускники подарували усім пісню «Ми бажаємо щастя вам» і зробили фотографію на згадку.

 

 

  

(Фотозвіт з випускного вечора Ви можете Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

 

Див. також випусний 9-го класу у 2011-2012, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 н. р.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта