Випускний 9-го класу

11 червня 2015 р.

 

Випускний 9-го класу

 

     11 червня 2015 року в приватній Лінгвістичній гімназії відбулося чудове свято з нагоди закінчення дев’ятикласниками базової школи.

    Дев’ятикласники заздалегідь  готувалися до отримання свого першого документа про освіту. Вони прикрасили фойє гімназії яскравими квітами та метеликами, намалювали стіннівки.

      Розпочала свято директор і засновник гімназії Дашковська Валентина Петрівна. Вона привітала випускників зі святом, побажала їм гарної долі, удачі, досягнення поставлених цілей та бути вдячними батькам та вчителям, котрі вкладали у них душу. Валентина Петрівна вручила випускникам свідоцтва про базову освіту. З  12 дев’ятикласників свідоцтво особливого зразка отримала Вітенко Єсенія, Усик Марія, Щебрак Юлія та Коваленко Данило.  За значний внесок у справу виховання та навчання учнів Валентина Петрівна також вручила подяку куратору класу Старенькій Майї Станіславівні.

     

      Промайнуло дев’ять шкільних років, які були цікавими,  веселими, радісними,  а  інколи йне дуже. Але завжди поряд були учителі, друзі, які у скрутну хвилину вміли сказати потрібне слово, дати важливу пораду. Для кожного дев’ятикласника гімназія стала рідною домівкою. Про те, як жилося нашим випускникам у стінах рідної школи,  розкажуть фотографії. Отож приємною несподіванкою і для випускників, і для усіх присутніх  став перегляд фільму «Шкільні роки».  Згадали випускники свої перші уроки, своїх друзів, те, як затишно і тепло їм було у стінах рідної гімназії.

      

     Найперше  дев’ятикласники подякували   директору і засновнику гімназії Валентині Петрівні Дашковській за можливість навчатися у такому чудовому закладі, за тепло і затишок.  Вони подарували пані Валентині пишний букет жовтих троянд та пісню «Випускний».

      

      Своєму куратору за любов та турботу випускники подарували букет білих лілей та пісню «Діти Майї Станіславівни». А Майя Станіславівна побажала випускникам не зупинятись на досягнутому, мудрості в прийняті важливих рішень, впевненості  в собі, міцного здоров’я, щастя, удачі, везіння і завжди залишатись добрими і порядними людьми.

       

     

      Також за знання, розуміння, вміння знайти для кожного теплі слова  учні подякували  вчителям та подарували яскраві букети і пісню «Мудрые книжки, брошеные в стол».

     

      

      Як важливо для кожного у відповідальні хвилини бачити підтримку й розуміння найрідніших у світі людей. Тому слова любові та щирої вдячності адресували випускники своїм батькам, котрі прийшли підтримати дітей  та розділити радість такої урочистої події.  Випускники подарували батькам віршовані рядки, сповнені найніжніших почуттів.

 

    Директор гімназії Валентина Петрівна вручила батькам подяки за сумлінне виховання їх дітей.

     

     

     

       

        Від імені батьків на святі виступили Сірош Людмила Анатоліївна та Шелудченко  Таїсія Анатоліївна.  Вони побажали своїм дітям щасливої долі, справжніх друзів на життєвій дорозі, і найголовніше, знайти себе, свою професію, яка буде приносити не тільки матеріальне збагачення, а й емоційне задоволення. Батьки щиро подякували директору гімназії Валентині Петрівні за створення такого навчального закладу, де кожен може розвивати свій потенціал, подякували за любов, тепло і розуміння у ставленні до дітей та батьків. Також батьки подякували куратору Майї Станіславівні за уважність, вимогливість, вміння  організувати дітей.  

     На завершення свята  батькам, учителям та усім присутнім дев’ятикласники подарували  веселий флеш моб  та запросили до вальсу вчителів.     

    

                     

      

Любі дев’ятикласники!

Бажаємо Вам зробити правильний вибір і продовжити навчання

у нашій дружній гімназійній родині!!!

 

 

(Фотозвіт із Випускного 9-го класу Ви можете переглянути на фотогалереї сайту) 

Див. також випусний 9-го класу у 2011-20122012-2013, 2013-2014, 2015-2016 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта