Випускний вечір учнів 9-го класу

18 червня 2014 р.

 

Випускний вечір учнів 9-го класу

 

      18 червня 2014 р. у святковій залі приватної Лінгвістичної гімназії пройшов незабутній випускний вечір учнів 9-го класу.

      З вітальним словом до випускників звернулася засновник і директор гімназії Валентина Петрівна Дашковська. Вона привітала випускників із закінченням основної школи та побажала їм міцного здоров’я, щастя, мирного неба над головою та успіхів у подальшому навчанні.   

Далі було вручення свідоцтв. У цьому році 9-й клас закінчило 14 учнів.        

        За високі досягнення у навчанні свідоцтво про базову загальну середню освіту з відзнакою отримав Науменко Микита, переможець міського етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови, призер міського етапу Всеукраїнської олімпіади з веб-дизайну; призер V міської олімпіади з англійської мови серед учнів приватних шкіл м. Києва, переможець районного етапу Всеукраїнської олімпіади з німецької мови. Також свідоцтво з відзнакою отримала  Гончаренко Олександра, призерка районного етапу ХІV Міжнародного конкурсу знавців рідної мови ім. П. Яцика, та Чухомець Олексій, призер міського етапу Всеукраїнської олімпіади з історії.                      

              

      

      

      

       

       За значний внесок у справу виховання та навчання учнів Валентина Петрівна оголосила подяку куратору Буркову Павлу Андрійовичу.

        У свою чергу випускники подякували Валентині Петрівні за невтомну самовіддану працю, материнську турботу та любов. Вдячні гімназисти  подарували Валентині Петрівні чудові троянди та виконали її улюблену пісню «Есть только миг».

 

        Куратор класу Бурков Павло Андрійович також привітав випускників із закінченням 9-го класу та побажав, щоб ті знання, які вони отримали в гімназії, неодмінно стали запорукою вагомих здобутків та допомагали досягати поставленої мети!

      

       Гімнази виконали для Павла Андрійовича пісню «Старі фотографії». А Науменко Микита і Закурдаєв Костянтин, які стали переможцями Всеукраїнського фестивалю творчих колективів і солістів різних жанрів «Діти Сонця – 2014» в номінації «Естрадний вокал», виконали для всіх учителів композиції «Аэропорт» та «Не улетай».

    

      

      Несподіваним сюрпризом для випускників став неперевершений хореографічний номер, який виконав учитель хореографії Яцків Роман Ярославович разом зі своєю ученицею.

      

      Прекрасним подарунком для випускників стала пісня «Випускний вальс» у виконанні вчителя музики, заслуженої артистки естрадного мистецтва України Галанської Валерії Валеріївни, під мелодію якої випускники блискуче вальсували.

       

       

     

        Зі словами щирої подяки на адресу директора та вчителів гімназії від імені батьків виступила Марина Анатоліївна, мама випускниці Гончаренко Олександри. Пані Марина подякувала педагогам за невтомну працю, турботу та глибокі знання, які вони дали дітям. Також Марина Анатоліївна звернулася до дітей з побажанням гарно відпочити влітку, набратися нових сил, щоб і надалі наполегливо крокувати до здобуття знать у стінах рідної гімназії.

      

    

        На завершення свята випускники виконали пісню «Прощай, гімназіє моя..»

    

    

 

У добру путь, випускники 2014 року!!!

 

        (Фотозвіт зі свята останнього дзвоника Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)  

            Див. також випусний 9-го класу у 2011-20122012-2013, 2014-2015, 2015-2016 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта