Прощавай, Букварику!

28 квітня 2016 р.  

 

Прощавай, Букварику!

 

        28 квітня 2016 року у 1-А класі приватної Лінгвістичної гімназії відбулося свято прощання з Буквариком, а це означає, що перший рік навчання добігає кінця. Здавалося б, тільки вчора малюки прийшли до школи на Перший дзвоник, а вже закінчують перший клас. За цей невеличкий проміжок часу вони вивчили букви, почали самостійно читати казки, оповідання, вірші. І саме  з Букварика  починався цікавий шлях у світ знань. Ця чудова книга ввела першокласників у таємничий світ літер, слів, казок, оповідань...

        Першокласники разом з куратором Очеретяною Юлією Сергіївною, вчителем музики Галанською Валерією Валеріївною та вчителем хореографії Яцківом Романом Ярославовичем сумлінно й старанно  готували концертну програму до цього свята.

        Маленькі гімназисти із почуттям відповідальності та власної значущості продемонстрували все те, чого вони навчилися за цей рік у гімназії.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Неабияку майстерність у декламації віршів виявили  Матвій Хмілевський, Трухан Марія, Шатайкіна Поліна, Партола Ксенія, Ченська Світлана, Ткачова Анна, Чернолевський_Ярослав, Гутверт Ірина, Царенок Анастасія. Також першокласники розповіли про те, як цікаво їм було навчатися читати, писати, рахувати. А щоб показати набуті знання, вони запросили всіх присутніх у казкову подорож у місто Алфавіт.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Та несподівано на сцені з'явилася буква “Я” ( Мінаєва Аліна), вона переплутала всі букви в алфавіті, бо ніяк не могла знайти свого місця. Усі літери перемішалися, слова порозпадалися.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Невже свято не відбудеться?

        Та першокласники швидко виправили ситуацію. Вони  усі разом вирушили у незвичайне місто, де зустрічалися з  розкиданими буквами (Ларін Тимур, Кармалеєв Артем, Войтович_Лада, Бурлака Альбіна, Москаленко Надія, Зацаревний Даніїл, Ельгінді Даніїл, Костерний Нікіта, Тонконог Михайло, Вітряк Максим, Андрушенко Богдан) і впорядкували їх. Також діти,  подорожуючи містом,  розповідали вірші про кожну букву алфавіту. А потім подарували всім присутнім дивовижний танок.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Згодом гімназисти потрапили на англійську сторінку. Тут вони продемонстрували неабиякі знання англійської мови: розповідали вірші, співали пісні, розігрували мініатюри.

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Насамкінець  першокласники подарували присутнім веселу пісню «Вчать у школі».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Для першокласників це свято було особливо хвилюючим. Адже це був  не просто концерт, а своєрідний підсумок того,  чого  вони  досягли за цілий рік.  Першу сходинку пройдено. Попереду на них чекає ще довга і цікава дорога в Країну Знань.

 
(Фотозвіт Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)
 
Див. також прощання з Букварем у 2011-20122012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 н. р.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта