Свято Букварика

28 квітня 2015 р. 

Свято Букварика

 

      Весело, із сюрпризами та казковими персонажами   пройшло   свято    прощання  з Буквариком у 1 класі, яке організувала куратор  Терещук Олена Олексіївна.

  Маленькі гімназисти із почуттям відповідальності та власної значущості  продемонстрували все те, чого  вони навчилися за цей рік у гімназії.

      Чудовими віршиками привітали гостей Дмитро Безлегкий, Олександра Волошинова, Анастасія Черторийська, Ксенія Гузько, Анастасія Кабакова, Марія Кіцул, Поліна  Кутова,  Ілля  Редько,  Данило  Суслов і Даша Петрова. Першокласники розповіли  про те, як весело і цікаво читати, писати, рахувати.

      

      

       Звичайно, не обійшлося на святі й без Букварика, роль якого зіграв Іван Середа. Він прийшов не один, а зі своєю подругою Абеткою, роль якої виконала Анастасія Тихончук. Кольорова Абетка так поспішала на свято, що розгубила всі букви, тому була дуже засмучена.  Усі стали думати-гадати, як же бути, прибігла допомогти навіть Мишка, роль якої виконала Женя Васильченко. Урятували ситуацію учні-першокласники, які швидко позбирали букви і склали із них слова, демонструючи при цьому набуті знання.

     

       Також на свято завітав  і Буратіно, який, правда, не  дуже  полюбляв   вчитися  і  не  вмів  читати   і писати. Щоб довести йому, що це не дуже добре, Макар Сінченко, Аделія Тесленко та Ренат Нікульніков розіграли веселу, цікаву та повчальну сценку «Кошеня», сподіваючись, що Буратіно змінить своє ставлення до навчання і обов’язково піде до школи.

      

      Також гімназисти-першокласники продемонстрували свої здобутки у вивченні англійської мови. Вони розповідали віршики, співали пісеньки, а також розігрували цікаві сценки англійською мовою.

       

     

      З гордістю спостерігали батьки за своїми гімназистами, які опанували вже перші ази грамоти та читання. Пройде місяць, і першокласники  завершать навчальний рік. Для них це був рік цікавих відкриттів та особистих перемог. І ці перемоги вагомі, адже учні прочитали свою першу шкільну книгу – Буквар. А це означає, що першу сходинку пройдено. Попереду   на   них чекає  ще  довга    і цікава дорога в Країну Знань. 

       

 

            Див. також свято Букварика у 2011-20122012-2013, 2013-2014, 2015-2016 (1-а, 1-б)  н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта