Свято Букварика

21 травня 2013р.

Свято Букварика

 

    Як швидко спливає час. Здається, ще вчора наші першокласники прийшли до гімназії, а вже зараз закінчують 1 клас. За цей період школярі навчилися добре писати, читати і рахувати. Вони звикли, що їх називають гімназистами. І, найголовніше,  вони успішно опрацювали свій перший підручник – буквар.

    Отже, перша сходинка у великий світ знань пройдена. І ось 21 травня у 1-му класі відбулося свято «Прощання з Букварем». Його з нетерпінням чекали не лише малята, але і їхні батьки. Під керівництвом куратора Омельчук Вікторії Євгенівни діти  підготували цікаве театралізоване дійство.

    Ведучими на святі були Філоненко Анастасія та Травков Арсеній. Як щирі господарі, вони привітали присутніх і запросили у чарівний світ казки.

    Не обійшлося на святі без Лікаря Айболита, роль якого чудово зіграв Курочкін Артем, адже відомо усім: здоров’я - це найголовніше. Лікар Айболит перевірив, чи усі здорові, а також чи готові до свята. І лише після висновку такого всесвітньо відомого лікаря, що «усі здорові і до свята готові», учні впевнено розпочали дійство.

 

 

    Несподівано до зали, стурбований та втомлений, забіг Поштар Пєчкін, якого прекрасно зіграв Міняйло Олександр. Долаючи безліч перешкод, він приніс лист від Букварика із проханням врятувати його. І всі дружно вирушили на допомогу. Але не так просто було це зробити, оскільки на малих суперменів чекало безліч небезпек. Спочатку їм зустрілися хитрі Лінь і Двійка, яких чудово зіграли Семерунь Дарія і Романчук Дарина. Ці дві подруги намагалися переконати першокласників у тому, що краще відпочивати, аніж комусь допомагати.  Але сміливі друзі не піддалися на цю провокацію і поспішили далі.

 

 

    Аж тут на їхньому шляху з’являється Відьма, яку блискуче зіграла Короткевич Анна. Відьма придумала для дітей безліч важких завдань, вона думала,  що діти не впораються з ними і Букварик залишиться у неї, але не так вийшло, як вона собі напланувала. Справжня дружба, відвага та міцні знання врятували Букварика, з роллю якого прекрасно справився Зотов Михайло.

 

 

    До свого друга Букварика свято завітали Читанка, Математика, Рідна мова,  ролі яких  виконала Бородай Софія, Тихонова Аліса, Подорога Софія. Вони побажали першокласникам гарно відпочити та з новими силами прийти у гімназію, щоб мандрувати далі у Країну Знань.

 

 

    Також на святі відбулася презентація літер алфавіту. Кожен учень намагався якомога краще представити свою літеру.

 

 

    Маленькі гімназисти демонстрували присутнім все те,  що вивчили за перший рік навчання.  Як справжні артисти, декламували вірші Костенков Сильвестр, Осьмуха Софія, Сергеєва Євгенія, Сергієнко Платон, Телега Олександр.

 

 

 

    На завершення свята першокласники заспівали пісню «Улыбка», яка налаштувала усіх на завершення навчального року та веселі літні канікули.

 

 

 

                              (Фотозвіт зі свята ви можете переглянути на фотогалереї сайту) 

 

             Див. також свято Букварика у 2011-2012, 2013-2014. 2014-2015, 2015-2016 (1-а, 1-б)  н. р.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта