Новорічний концерт

24 грудня 2015 р.  

 

Новорічний концерт

 

       24 грудня 2015 року  дружня гімназійна родина зібралася на грандіозний новорічний гала-концерт, який підготували учителі та вихованці гімназії.  Це був особливе дійство, адже, як зазначила у вітальному слові директор гімназії Валентина Петрівна Дашковська, «наші талановиті учні вперше  вийшли на велику сцену». Саме для того Валентина Петрівна орендувала актову залу Київської дитячої школи мистецтв №3. А щодо концертної програми, то це був справжній  вернісаж талантів та творчості, адже кожен номер – то неповторний шедевр, у якому під мудрим керівництвом учителів якнайкраще розкрили свої таланти вихованці гімназії.

       Розпочалося театралізоване дійство яскравим новорічним дефіле барабанщиків гімназії  та учнів 5-го класу, у супроводі яких на сцені з’явилася ведуча Добра Фея (учениця 10-го класу Єсенія Вітенко), без якої, як відомо, не буває жодного свята. Вона привітала гімназійну родину з прийдешнім  Новим роком, побажала усіляких гараздів та творчих звершень у Новому році та запросила всіх у музичну новорічну казку.

 

 

 

 

 

 

 

  

       _____Розпочали  ж дивовижну мандрівку милі, чудернацькі оленята (учні  1-а та 1-б класів), які виконали чудову музично-хореографічну композицію «Jingle bells». 

 

 

 

 

 

 

 

  

       _____Продовжили новорічний концерт ансамбль гітаристів гімназії.

   

       Музичну композицію «Калейдоскоп» подарували присутнім учні 2-го класу.

 

 

 

 

 

 

 

  

       _____Грайливий новорічний настрій підхопили  учні 8-го класу, виконавши запальний танець.

 

 

 

 

 

 

 

  

       _____Романтичну атмосферу новорічних свят майстерно змалювали у пісні «Зима» учениця 9-го класу Анастасія Мішкой та учень 11-го класу  Костя Закурдаєв.

 

 

 

 

 

 

 

  

       _____Який же Новий рік без цукерок!  Солодкий новорічний хореографічний подарунок «Цукерки» приготувала молодша група естрадно-спортивного танцю гімназії «Екстрім».

 

 

 

 

 

 

 

  

       _____Пісню «Новий рік» подарували присутнім учениця 7-го класу Марія Рак та хор дівчаток  4-го класу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

       _____Учні 6-го класу виконали дуже веселий танець  «Ведмеді».

 

 

 

 

 

 

 

  

       _____Особливим подарунком  напередодні Нового року  стала музична композиція «When you Believe», яку виконали для гімназійної родини учениця 3-го класу Кіра Кас'янова, учениця   7-го класу Весна Іщенко та хор гімназії.

 

 

 

 

 

 

 

  

         Учні 4-го класу  виконали пісню «Новый год у ворот», якою ще раз нагадали усім глядачам, що досить зволікати з приготуваннями, адже Новий рік не за горами.

 

 

 

 

 

 

 

  

          Колектив естрадно-спортивного танцю «Екстрім» виконав запальний ритмічний танець «Хіп-хоп», а учні 3-го класу подарували глядачам музично-хореографічну композицію «Гра у сніжки».

 

 

 

 

 

 

 

  

       _____Жодне новорічне свято не буває без Діда Мороза та Снігуроньки. Завітали вони й до гімназійної родини, але прийшли не самі, а з юним Новим Роком.  Казкові гості побажали усім успіхів у добрих починаннях, родинного затишку та мирного неба. А хор гімназії приєднався до найкращих побажань  і подарував музичну композицію «Happy New Year».

 

 

 

 

 

 

 

  

       _____На завершення чудового новорічного дійства  слово  мала засновник та директор гімназії Дашковська Валентина Петрівна. Вона подякувала учасникам за такий прекрасний концерт і побажала, щоб надалі вони виступали лише на великих сценах.  Окремо Валентина Петрівна висловила подяку концертмейстеру гімназії, заслуженій артистці естрадного мистецтва України Галанській Валерії Валеріївні та хореографу, лауреату міжнародних конкурсів Яцкoву_Роману_ЯрославовичуТакож  Валентина Петрівна привітала усіх з наступаючим Новим роком, побажала  здоров’я, щастя, удачі та здійснення найзаповітніших мрій.

 

    

 

 

З Новим роком!

     (Фотозвіт  Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

Див. також святкування Нового року у 2011-2012, 2012-2013 (1-4, 5-11 класів), 2013-2014, 2014-2015 н.р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта