Новорічний концерт для учнів 5-11 класів

27 грудня 2012 р.

Новорічний концерт для учнів 5-11 класів

27 січня 2012 року у приватній Лінгвістичній гімназії відбувся святковий новорічний концерт для учнів 5-11 класів.

Розпочали концерт популярною новорічною піснею «5 минут»  із відомого кінофільму «Карнавальна ніч» учениця 7-го класу Вітенко Єсенія та учениці 8-го класу Мяктінова Поліна і Веденська Олена. Чарівний різдвяний настрій подарували присутнім учень 5-го класу Чернов Владислав, учениця 6-го класу Мішкой Анастасія та учень 8-го класу Науменко Микита. Разом із вчителем французької мови Надією Олегівною вони заспівали відому різдвяну пісню «Silent night». Цікаво, що цю композицію діти виконали трьома різними мовами – англійською, французькою і українською. 

Дуже сподобався глядачам хореографічний етюд у виконанні учениці 5-го класу Ірхової Ксенії, яка хоч і займається танцями досить довго, але на гімназійну сцену вийшла вперше. Дуже високий рівень вокальної майстерності продемонстрували учениця 6-го класу Нікульнікова Таїсія та учениця 5-го класу Глушковська Лілія, які виконали композицію «Ave Maria» на музику Франца Шуберта.

      

Цього разу на святі були представлені не лише музичні і танцювальні номери, а й новорічна поезія. Учениця 6-го класу Радченко Анастасія декламувала власні вірші. Вже вкотре вразив усіх своїми співочими здібностями учень 8-го класу Закурдаєв Костянтин, який виконав пісню «Звезда». Постійне прагнення до самовдосконалення демонструють учасники гімназійного вокально-інструментального ансамблю Новаковський Павло, Маркелов Іван, Руденко Єлизавета і Новіков Михайло. Цього разу вони виконали складну, але дуже мелодійну композицію «The man who sold the world».

           

А найбільше глядачі очікували виходу на сцену вчителів. Дует Валерії Валеріївни та Анатолія Вікторовича вже вкотре порадував своїх прихильників. Романтична пісня «Опять метель» вразила кожного з присутніх.

На завершення свята усі його учасники виконали найвідомішу та найпопулярнішу у світі новорічну пісню – «Happy New year». 

Звичайно, не обійшлося і без новорічних сюрпризів – усі гімназисти отримали солодкі подарунки від директора гімназії Валентини Петрівни Дашковської.

 

                                            З Новим роком, любі діти!

 

(Фотозвіт зі свята ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

Див. також святкування Нового року у 2011-2012, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 н.р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта