Літній табір

20 червня 2014 р.

Літній табір

 

       Весело та цікаво розпочалися літні канікули у приватній Лінгвістичній гімназії! Для учнів початкової та середньої школи у червні тут відкрив свої двері літній табір.

       Діти не тільки закріплювали свої знання з різних предметів, але й цікаво та змістовно проводили вільний час.

       Вони займалися розвивальними, дидактичними іграми, читали казки, розігрували сценки, а також малювали, ліпили, робили різноманітні саморобки і просто спілкувалися на цікаві теми.

        Свої творчі здібності діти змогли проявити в конкурсі малюнків на асфальті до Дня захисту дітей. Гімназистам було запропоновано пофантазувати і придумати незвичайну чарівну квітку, намалювати та презентувати її.

       

     

     Пізнавальну програму табору продовжила екскурсія до пожежної частини №13 Дніпровського району м. Києва.  Учні відвідали музей пожежної частини, в якому  зберігаються раритетні речі, пов'язані з професією рятувальника від найдавніших часів до сьогодення. Гордість колекції -  вогнегасники, стародавні каски та одяг пожежників. По закінченню екскурсії учні повторили правила поведінки під час пожежі та пригадали основні причини виникнення пожежі.

       

                                                                                                                     дивитись повний звіт 

    У дивовижний світ морських глибин поринули діти під час екскурсії до «Океанаріуму». Учні милувалися мешканцями коралових рифів, легендарними піраньями, грізними морськими хижаками – акулами та муренами і, звичайно, всім відомим Немо та його ріднею.

        

                                                                                                                     дивитись повний звіт  

Наступного дня на допитливих малюків чекала захоплююча екскурсія до дитячої бібліотеки.  Учнів ознайомили з історією виникнення книги, книгодрукування, першими бібліотеками. Діти побували у читальному залі та стали почесними читачами. А також були запрошені на зустріч з дитячою письменницею Євгенією Пірог. Разом з нею гімназисти мандрували сторінками нової книги казкарки „Хлопчик Вітерець та Золота планета”, розбирали пошту Балакучого Шпака, де кожен з дітей отримав конверта з цікавим запитанням. Відповіді на ці питання шукали всім товариством. А далі авторка навчила і дітей, і вчителів робити з аркушу паперу літака, перетворювати його на голуба та дарувати людям усмішки. А закінчилось все піснями та танцями, після чого всі бажаючі отримали книги Е. Пірог з автографом.

     

       Прогулянки на свіжому повітрі були невід'ємною складовою оздоровчого відпочинку. Також діти відвідували кінотеатр,  де дивилися цікаві мультики.

      Для гімназистів було організовано харчування у кафе «Відпочинок». Смачні корисні страви дуже подобалися малечі.    

       Діти з радістю відвідували літній табір, оскільки  гімназія для них – це не просто школа,     це  їх другий дім!

       Див. також літній табір відпочинку у 2012-2013, 2014-20152015-2016  н.р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта