Літній табір відпочинку у приватній Лінгвістичній гімназії

24 червня 2016 р.

 

Літній табір відпочинку у приватній Лінгвістичній гімназії

 

     Для учнів початкових класів приватної Лінгвістичної гімназії у червні місяці 2016 року було організовано літній табір, де діти мали змогу не лише відпочити, а й отримати нові знання,  удосконалити уміння та навички, набуті за минулий навчальний рік, зокрема з письма, математики, англійської мови, читання.

     Педагоги та вихователі підготували для гімназистів розвивальні програми, дидактичні ігри, цікаві книги для читання. Та найбільше учням подобалися заняття з театрального мистецтва, особливо інсценізація улюблених казок та оповідань.

     Також маленькі гімназисти розвивали свої творчі здібності, намагаючись самостійно виготовити різноманітні предмети з пластиліну, паперу, воску, а також навчалися й естетики, оздоблюючи власні вироби.

       

 

     У День захисту  дітей гімназисти малювали на асфальті сюжети на улюблену літню тематику. Малюнки вийшли веселі, смішні, радісні й кольорові, як і дитяче бачення світу. 

 

      

 

       Пізнавальними були й екскурсії до дитячої бібліотеки, де учням, окрім презентацій  нових цікавих   книг,    проводили    майстер-класи    з    виготовлення    магнітів    на   холодильник     (у стилі квілінг), ікебани, орігамі, букетних композицій.

 

      

 

       

 

        Також майстер-класи проводила мама нашої учениці Кочевих Юлія. Вона розповіла учням про те,   як    скручують  (виготовляють)  свічки  з  вощини. І   кожен    мав   змогу  це   зробити   самостійно.    А ще на таких заняттях учні вчилися декорувати дерев’яні дощечки.

 

      

 

      Щоденні прогулянки у міському парку  на свіжому повітрі були невід'ємною складовою оздоровчого відпочинку.

 

       

   

      Неодноразово діти відвідували кінотеатр, «Галерею мистецтв».

 

      

 

     

 

     Неабияке захоплення у маленьких гімназистів викликала  екскурсія до пожежної частини №13 Дніпровського району м. Києва. Діти мали змогу зблизька роздивитися пожежні машини, побачити, якою ж насправді високою є рятувальна драбина,  як рятувальники швидко збираються на виклик.

 

     

 

     

 

          Щодня учні отримували повноцінне харчування у кафе «Відпочинок».

     Перебуваючи у літньому таборі, гімназисти ще більше здружилися, навчилися з користю проводити свій вільний час, спостерігати і досліджувати природу рідного краю, дбайливо ставитися до свого життя і здоров’я. А це обов’язково знадобиться їм у подальшому житті.

 

      

 

                                                               Гарного літнього відпочинку!

 

(Фотозвіт із відпочинку у літньому таборі Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

 

Див. також літній табір відпочинку у 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015 н.р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта