Екскурсія до Національного військово-історичного музею

28 вересня 2016 р. 


Екскурсія до Національного

військово-історичного музею



      28 вересня 2016 року учні 10-11 класів приватної Лінгвістичної гімназії відвідали Національний військово-історичного музей. Експозиція музею дуже цікава і жива, адже всі історичні події, представлені в експозиції музею, розгортаються у хронологічній послідовності, тому у відвідувачів складається враження реальної присутності. Гордістю музею є колекція військової зброї та бойових нагород.


        

      Спочатку гімназисти розглянули експозицію сучасної військової техніки, яку використовують наші бійці на Сході. Екскурсовод розповів, у яких боях ця техніка була використана.

     Також учні ознайомилися  з експозиціями кімерійсько-скіфського, сарматського періоду,  княжої доби, національно-визвольної  боротьби  доби Козаччини,  військових  формувань  в Україні ХІХ-ХХ століть.


        


        

      Учні з великою цікавістю розглядали зразки холодної зброї, моделі сучасної військової техніки, зразки вогнепальної зброї. Крім того, гімназисти ознайомилися з колекціями військових нагород, відзнак, прапорів та іншими колекціями.

     Окрім пізнавальної екскурсії, працівники музею підготували для гімназистів ще й практичне заняття.  Під наглядом учителя учні мали змогу розібрати та зібрати стрілецьку зброю: автомат АКМ, кулемет РПК, Гранатомет АГС-17.


        

      Екскурсія була дуже пізнавальною і дала змогу поглибити знання з історії розвитку вітчизняних збройних сил та національної армії України.



      Див. також екскурсія до Національного військово-історичного музею у 2013-2014, 2014-2015 2015-2016 (листопад), 2015-2016 (травень) н. р.


G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта