Екскурсія до Національного військово-історичного музею

7 жовтня 2014 р.

 

Екскурсія до Національного

 військово-історичного музею 

 

       У Лінгвістичній гімназії велику увагу приділяють розвитку особистості учнів, формуванню їх готовності захищати свою Батьківщину. Так учні 10-11 класів із великою зацікавленістю вивчають предмет «Захист Вітчизни», беруть участь у різноманітних позакласних заходах на патріотичну тематику. 

       З метою поглибленого вивчення історії розвитку вітчизняних збройних сил та національної армії України 7 жовтня 2014 року старшокласники  гімназії відвідали Національний військово-історичний музей.

      

      У  музеї гімназисти ознайомилися  з експозиціями кімерійсько-скіфського, сарматського періоду,  княжої доби, національно-визвольної  боротьби  доби Козаччини,  військових  формувань  в Україні ХІХ-ХХ ст.

      Учні з великою цікавістю розглядали зразки холодної зброї, моделі сучасної військової техніки, зразки вогнепальної зброї. Гімназисти ознайомилися з колекціями військових нагород,  відзнак, прапорів та іншими колекціями.

      

      Також учні мали нагоду розібрати-зібрати автомат Калашнікова модернізований (АКМ), снайперську гвинтівку Драгунова (СГД) та кулемет Калашникова. Таке практичне заняття викликало в учнів інтерес до зброї.

       

         Старшокласники повернулися до гімназії сповнені відчуттям гордості за нашу Батьківщину та її героїчне минуле. Гімназисти зробили для себе висновок, що захист Вітчизни – це справа кожного свідомого громадянина, справжнього патріота своєї країни.  

      

       

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта