День святого Валентина

14 лютого 2016 р.  

 

День святого Валентина

 

         Напередодні Дня святого Валентина 12 лютого, у п'ятницю, в гімназії відзначали свято закоханих. У цей день з самого ранку панувала святкова романтична атмосфера. Можна було привітати своїх симпатій, друзів, учителів, поклавши листівки та валентинки до вітальної скриньки. А чарівна листоноша учениця 10 класу Вітенко Єсенія розносила валентинки адресатам.

      O 13 годині розпочалася святкова лінійка. Спочатку гімназисти привітали з іменинами нашого директора Валентину Петрівну, побажали їй здоров'я, щастя, любові та сімейного затишку. У свою чергу пані Валентина також привітала всіх присутніх зі святом.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

      Далі естафета привітань перейшла до молодших гімназистів. Учні початкових класів підготували безліч різноманітних валентинок, вітальних листівок у вигляді сердечок та святкових поробок, виготовлених власноруч.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Приємною несподіванкою став виступ учениць 8 класу, які виконали хореографічний  номер під назвою «Oh,no!».

        

Учні 5 класу презентували глядачам пісню «Валентинки».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Завершилося свято неперевершеною вокальною ліричною композицією «Yesterday» у виконанні учня 11 класу Закурдаєва Костянтина.

        

       А далі була дискотека! А щоб «підсолодити» свято, директор гімназії Валентина Петрівна підготувала для учнів подарунки у вигляді корзинок з цукерками!!!

       Див. також святкування дня святого Валентина у 2011-20122012-20132013-20142014-2015 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта