День святого Валентина

14 лютого 2015 р.         

День святого Валентина

 

     День святого Валентина завжди приносить море посмішок і закоханих поглядів. Напередодні цього свята у гімназії панувала особлива атмосфера, учні дарували своїм симпатіям валентинки, а особливо сміливі мали можливість отримати тимчасове свідоцтво про шлюб із рук президента гімназії Олександра Дашковського. Також до цього дня кожен клас підготував виступ, який з любов’ю дарував на загальногімназійному святковому концерті.

      

     Розпочав виступ ведучий дійства вчитель географії Бурков Павло Андрійович. Він привітав усіх присутніх зі святом і передав естафету наймолодшим гімназистам, які презентували всім своє перше тематичне дефіле. Зал тепло зустрів першокласників і не менш активно підтримував оплесками  десятикласника Науменка Микиту й ученицю 9-го класу Вітенко Єсенію, які перевтілились у романтичних закоханих – Ромео і Джульєтту.

      

      

     Учні 2-го класу презентували глядачам пісню «Подари улыбку миру» і під час виконання дарували усім посмішки і власноруч виготовлені серця. Не менш позитивним був виступ наших третьокласників із піснею «Валентинки».

      

    

      

     Далі слово взяла директор гімназії Валентина Петрівна і побажала всім любові, щастя, радості та добра.

     Подарунком до свята від учня 10-го класу Закурдаєва Костянтина й учениці 6-го класу Рак Марії стала музична сценка про любов і розлуку  - інтерпретація відомої пісні «Сто поцілунків» («100 kisses»).

      

      Під звуки джазу учениці 4-го класу подарували присутнім свій енергійний танець фокстрот. 

      

     Мовою кохання і поезії – французькою – подарували нам вірш учениця 8-го класу Кошова Поліна й учень 10-го класу Молчанов Денис.

     Далі учні 5-го класу виконали запальний танок у східному стилі.

      

     Учні 6-го класу підготували музично-хореографічну композицію «Європа». Вокальну партію виконувала Рак Марія, а шестикласники розіграли на сцені ціле дійство із футбольними воротами, м’ячем і шматочками «скла».

      

     Далі десятикласник Науменко Микита презентував усім вірш до Дня закоханих і разом із восьмикласницею Нікульніковою Таїсією виконав пісню «Два серця».

       

     Танок у східному стилі подарували всім учениці 7-го класу Синявська Катерина й Огуля Єлизавета і зірвали шквал оплесків.

      

    Приємною несподіванкою став музично-хореографічний номер із мюзиклу «Віктор і Вікторія» від учителів Галанської Валерії Валеріївни та Яцківа Романа Ярославовича. Разом з педагогами участь у виступі взяли учениці 7-го та 9-го класів Ірхова Ксенія, Синявська Катерина, Усик Марія і Сірош Євгенія. 

      

      

               

      Завершилось свято вокальною ліричною композицією  «Бережи любов»  у  виконанні  учениць   7-го і 8-го класів Глушковської Лілії, Соловей Кароліни та Нікульнікової Таїсії, а також учнів 10-го класу Науменка Микити та Закурдаєва Костянтина.  

    

 

   

                                          Бажаємо всім любові і добра!

 

               (Фотозвіт із Дня святого Валентина Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

Див. також святкування дня святого Валентина у 2011-20122012-20132013-2014, 2015-2016 н. р.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта