День Святого Валентина

14 лютого 2013 р.

День святого Валентина         

 

 

   Що може бути прекраснішим у день святого Валентина, ніж побачення у затишній кав’ярні Парижа? Романтична атмосфера, ніжна музика та неодмінно Ейфелева вежа…

  Майже кожна дівчина мріє саме про таке побачення у день закоханих. 

  Атмосфера паризької кав’ярні сповнювала 14 лютого 2013 року і  залу приватної  Лінгвістичної гімназії. Усе було прикрашене валентинками, сердечками, стіннівками, у яких  учнів  висловили свою любов і повагу до друзів та вчителів.

 

   Та найбільшою популярністю у цей день користувалася чарівна скринька, за допомогою якої гімназисти мали можливість привітати один одного та вчителів зі святом. Не підвела і пошта, що посилено працювала в цей день у гімназії. Маленькі вітальні листівки у вигляді сердечок з добрими побажаннями неодмінно знаходили свого адресата.

 

  Та найбільше учні чекали на святкове дійство, адже знали, що на них чекає безліч несподіванок та сюрпризів. І очікування не були марними.

  Розпочався захід сценкою «Закохані у Парижі», яку чудово зіграли учні  10 класу Наталя Петренко та Дмитро Онисович. А поява таємничого Валентина, роль якого майстерно виконав учень 2-го класу Олександр Дашковський, викликала у присутніх шквал емоцій. Адже Валентин благословляв закоханих і осипав їх пелюстками троянд.

 

 

  Прекрасні ведучі Жаботинська Анастасія та Новаковський Павло розповіли про історію свята та не забули про іменинників , адже у  гімназії серед викладацького складу працюють аж три чарівні жінки, які носять це прекрасне ім'я. Насамперед, це директор гімназії Валентина Петрівна Дашковська,  куратор 2-го класу Валентина Володимирівна Придорожко, куратор 4-го класу Валентина Володимирівна Красношапка.  Від імені учительського та учнівського колективів чарівних Валентин привітали представники учнівського самоврядування. А у знак вдячності Валентна Петрівна зіграла на фортепіано вальс Євгена Доги із кінофільму "Мой ласковый и нежный зверь".

 

 

  У цей день звучало багато музики. Під керівництвом учителя музики Галанської Валерії Валеріївни на святі звучали пісні у виконанні  Костянтина Закурдаєва, Наталі Петренко, Олі Діяк, Павла Новаковського.

 

 

  Веселі та цікаві конкурси, які майстерно проводила Діана Желєзко, принесли величезне задоволення присутнім. Словом, усі пішли додому закохані та щасливі!

 

 

 

 

(Фотозвіт зі свята ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

 

Див. також святкування дня святого Валентина у 2011-2012, 2013-20142014-2015, 2015-2016 н. р.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта