День космонавтики 2016

12 квітня 2016 р.  

 

День космонавтики 2016

 

      12 квітня у приватній Лінгвістичній гімназії відбувся захід, приурочений до  Всесвітнього дня космонавтики і авіації.  Гімназисти з нетерпінням чекали цього свята, адже пам’ятають, що завжди воно проходить цікаво, весело, пізнавально.

      Розпочався захід запальною музичною композицією «Ми маленькі зірочки» у виконанні учнів 4-го класу. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Цікаво  про новинки у сфері дослідження Космосу розповів учням учитель географії та біології Павло_Андрійович Бурков.  Гімназисти із захопленням слухали про нові  дослідження планет  Сонячної системи, про висадження космонавтів на Місяць та про новітні розробки у галузі вивчення космосу.

      Трохи романтики у космічну подорож додала учениця 3-го класу Кіра Касьянова, яка подарувала присутнім пісню «Намалюю тобі зорі».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Романтичну історію змінив азартний  конкурс «Космічна ракета», у якому взяли участь учні 4-го класу Леонід Вітенко та Андрій Мішкой та учні 5-го класу Гордій Руденко та Богдан_Коваленко.  І як не  намагалися учасники конкурсу  швидше за інших змайструвати космічну ракету, вирватися вперед не вдалося нікому. Отже,  перемогла дружба!   

     

І як музичний дарунок учасникам прозвучала музична композиція «Оne Republic»  у виконанні учня 10-го класу Микити Науменка та учениці 7-го класу Маргарити Смоленської.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Продовжила музичну сторінку космічної подорожі  композиція «Діти Сонця» у виконанні учнів 3-го класу та пісня «Соло» у виконанні учениці 7-го класу Весни Іщенко.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      З найновішими фактами космічної галузі на святі виступив учень 8-го класу Данило_Пілунський, який розповів присутнім про Міжнародні космічні станції.  Логічним завершенням розповіді Данила стала пісня «Ми – діти Галактики», яку виконали учні 6-го класу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Святкову програму продовжив конкурс «Космонавт», у якому взяли участь учні 8-го класу Нікіта Борисполець та Ілля Турчин та учень 10-го класу Ігор Деревчук. Учасники намагалися якомога швидше і переконливіше створити образ космічного прибульця. І їм це вдалося!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Музичним доповненням до чудових емоцій, отриманих від конкурсу, стала пісня «Tomorrow»  у виконанні Альбіни Бурлаки та хору гімназії.

    

      А завершила космічну подорож музична композиція «Земля в ілюмінаторі» у виконанні учнів  11-го класу Кості Закурдаєва та Микити Науменка у супроводі хору гімназії.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Гімназисти отримали безліч позитивних емоцій від чудового заходу, який організували та провели учитель географії та біології Бурков Павло Андрійович, заслужений діяч естрадного мистецтва Галанська Валерія Валеріївна та хореограф Яцків Роман Ярославович.

 

 

До наступних космічних зустрічей!!!

 

(Фотозвіт Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

Див. також святкування дня космонавтики у 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта