Космічна подорож зірками та планетами Сонячної системи

12 квітня 2013р.

Космічна подорож зірками та

 планетами Сонячної системи

 

Подивися на небо безхмарної ночі. Ти побачиш там тисячі зірок…

Здавна людський розум намагався проникнути в таємниці нескінченного світу. Ще задовго до нашої ери індійські, грецькі та римські вчені припускали існування безлічі світів, схожих на наш. Уже тоді весь світ дістав назву Всесвіт, або Космос.

Наша крихітна Земля є маленькою частинкою цього Космосу.

Всесвіт складається з великої кількості зоряних світів – галактик, до складу яких входять такі небесні тіла, як-от: зорі, планети, астероїди, комети, космічний пил, газово-пилові хмари. Однією з них є і наша галактика, у якій є Сонячна система.

Нікого не залишає байдужим тема космосу, оскільки усіх притягує невідоме, адже це так цікаво, що ж відбувається там...

Саме з таким цікавим запалом відзначили День Космонавтики в приватній Лінгвістичній гімназії. Учні приготували багато тематичних стіннівок та святковий концерт, який чудово провели учениця 7-го класу Вітенко Єсенія та вчитель географії Бурков Павло Андрійович.

Розпочав концертну програму учень 8-го класу Закурдаєв Костянтин музичною композицією «Theworldis» («Землі не достатньо»). Учні 2-го та 3-го класів подарували всім космічний танець.

 

 

 Запам’ятався  присутнім і виступ учениці  5-го класу Глушковської Лілії, яка підготувала повідомлення про тринадцятий зодіакальний знак, який називається  «Змієносець».  Учні 1-А класу Філоненко Анастасія та Романчук Дарина подарували глядачам музичну композицію «Venus».

 

 

Цікавою була і конкурсна програма. Діти із задоволенням розгадували цікаві загадки, складали пазли, підбирали точні визначення, намагаючись показати свої знання про Космос. Так, Дорошенко Поліна, Проценко Давид, Зотов Михайло, Тихонова Аліса, учні 1-их класів, та Яценко Гліб, Дашковський Олександр, Косолап Олександра, Матвєєва Олександра, котрі представляли    2-ий клас, змагалися у конкурсі «Космічні пазли».

 

 

Обізнаність з лексикою космічної тематики  у конкурсі «Космічне слово» продемонстрували Ірхова Ксенія, Шепітько Марія, Пілунський Данило, учні 5-го класу,  та Мішкой Анастасія, Кошова Поліна та Нікульнікова Таїсія, які захищали честь 6-го класу.

 

 

 

Учень 8-го класу Науменко Микита виконав пісню «EXPLORERS» («Дослідники планети Земля»).

Присутнім на  святі запам’яталася композиція «Lunato» («Розмова з Місяцем»), яка прозвучала у виконанні вчителя музики Галанської Валерії Валеріївни та вчителя французької мови Ганщук Надії Олегівни. А от вчитель географії Бурков Павло Андрійович та учень 8-го класу Закурдаєв Костянтин виконали незабутню пісню «Земля в ілюмінаторі».

 

 

Ну, а на завершення свята заступник директор гімназії з навчально-виховної роботи Коренюк Анатолій Вікторович подарував присутнім композицію «Звездочка».

Багато таємниць Всесвіту було розгадано на святі, а ще більше залишилося нерозгаданим…

Та це не страшно, адже для юних гімназистів усе попереду!

 

                              (Фотозвіт зі свята ви можете переглянути на фотогалереї сайту) 

 

 

Див. також святкування дня космонавтики у 2011-2012,  2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 н. р. 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта