Святковий концерт до Міжнародного жіночого дня – 8 березня

7 березня 2015 р.

 

Святковий концерт

до Міжнародного жіночого дня –

8 березня

 

     Напередодні   Міжнародного   жіночого   дня   у приватній Лінгвістичній гімназії відбувся святковий концерт, який підготували учні та вчителі гімназії. На свято завітало багато гостей. Привітала наших жінок головний спеціаліст Управління освіти Деснянської районної у м. Києві державної адміністрації Асман Тетяна Вікторівна. Пані Тетяна вручила директору гімназії Дашковській Валентині Петрівні  Подяку від Міністра освіти і науки України Сергія Квіта за сумлінну працю, високий професіоналізм та досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління. У відповідь Валентина Петрівна зазначила: «Ця подяка від Міністра освіти є подякою не лише для мене, це подяка й для нашого творчого педагогічного колективу, а також для наших талановитих гімназистів!».

      Валентина Петрівна привітала всіх жінок зі святом весни та любові, побажала міцного здоров’я, щастя, гармонії, благополуччя та достатку.  Пані Валентина здивувала гостей чудовою грою на фортепіано, виконавши композицію О. Зацепіна «Берег моря». Це викликало хвилю позитивних емоцій, щирі посмішки та бурхливі оплески.

      

     Святковий весняний дарунок  підготували  для жінок молодші гімназисти – учні   1 класу, які виконали  запальну «Весняну пісеньку».

      Учень 10-го класу Закурдаєв Костянтин заспівав пісню  «Мама», і  відразу перед очима кожного постав образ рідної матусі, нагадуючи незабутні моменти, які ми проводили з нашими мамами.

      

     Приємний сюрпризом став виступ дуету  Саламахи  Яни (фортепіано) і Чміра Кирила (гітара), які виконали  інструментальну п’єсу «Регтайм».

      

     Надзвичайно колоритним був виступ учнів 2-го класу, які  подарували присутнім весняний танок.

       

     Яскраве  музичне привітання підготували учні 3-го класу, заспівавши пісню «Неразлучные друзья».

       

      Музичний твір «Дорога до сонця» у виконанні гімназистів 4-го класу  торкнувся глибини серця кожного з гостей.

     

      

     Учениця 8-го класу Нікульнікова Таїсія заспівала романтичну пісню «Моей душе покоя нет» із кінофільму «Службовий роман».

      

     Учні 5-го класу виконали композицію «Недетское время». Їхній виступ підтвердив,  що мистецтво танцю нікого не залишає байдужим, а лише притягує і зачаровує своєю неповторністю, багатогранністю.

      

     Особливо вразила пісня «Мир без войны» у виконанні учнів 6-го класу, яка вселила в душі кожного надію, що настане той день, коли на землі затихнуть постріли, плач матерів і настане довгоочікуваний мир.

      

      

      А завершився концерт піснею «Верте в себя» у виконанні учнів 7-го, 8-го та 10-го класів, яка викликала у глядачів безліч позитивних емоцій.

    

 

 

Любі жінки!

Бажаємо вам  міцного здоров’я, молодості у душі

та взаємного кохання!

Нехай прекрасні почуття зігрівають Ваше серце,

а усі ваші мрії збуваються!


 

(Фотозвіт із Міжнародного жіночого дня Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

Див. також святоковий концерт до Міжнародного жіного дня у 2011-20122012-2013,                  2013-20142015-2016 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта