Свято весни, віри і надії

7 березня 2014 р.

Свято весни, віри і надії

 

        Весна – наймагічніша пора року, час відродження, пробудження природи; вона ніби говорить: «Усе починається спочатку. І все можливо, допоки світить сонце і синіє небо над головою. Життя прекрасне!» Весна – це час надій і сподівань у житті кожної людини, незалежно від віку, статі чи професії.

      І це дуже символічно, що свято Жінки ми відзначаємо саме навесні, коли все пробуджується і відроджується для нового життя, адже жінка – одне з найважливіших джерел життя на Землі. Це любов і доброта мами і та бабусі, турбота, ласка і співчуття сестри та донечки, підтримка, навчання і виховання вчительки.

      Напередодні Міжнародного жіночого дня у приватній Лінгвістичній гімназії відбувся святковий концерт, який підготували учні гімназії. Ведучою була учениця 8-го класу Вітенко Єсенія.

       Розпочали концертну програму учні 1-го класу піснею «Мамина посмішка». Наймолодші наші «пташенята» зворушили до сліз усіх присутніх своєю безпосередністю та щирістю. А після виступу кожен з них подарував  своїм мамам власноруч виготовлені листівки.

       

 

      Від імені чоловіків гімназії з вітальним словом до жінок звернувся вчитель географії Бурков Павло Андрійович. Він щиро привітав усіх присутніх жінок зі святом весни та побажав  здоров’я, щастя, любові, здійснення всіх мрій та благополуччя в родинах.

      Також Павло Андрійович привітав Валентину Петрівну.  Вручаючи квіти,  він  побажав, щоб  весна прийшла у її серце теплою хвилею ніжності, лагідним промінчиком надії і свіжим подихом успіху.

      Наступний номер концерту став приємним сюрпризом. Учень 3-го класу Яценко Гліб привітав усіх дівчат зі святом і подарував пісню «Сіре мишеня». Цей номер став його творчим дебютом.

      Продовженням теми весни та чарівності став виступ дуету учениць 5-го класу Рак Марії та Смоленської Маргарити, які виконали пісню із репертуару Тіни Кароль «Намалюю тобі зорі».

      

      Концерт набирав обертів і на зміну романтичному настрою прийшов непередбачуваний драйв. Так дівчата 8-го класу, підхопивши під руки учня 9-го класу Трубу Артема,   виконали танок-жарт «Чумачечая весна».

       

      А що за Весна без кохання, без почуттів… Коли тремтить наша душа, коли метелики літають, коли те радісне життя, і десь, і хтось мене чекають… Пісню «Свет уходящего солнца» Валерія Меладзе подарував усім  присутнім  учень 9-го класу Костянтин Закурдаєв.

      

       Яке ж кохання та романтика без Франції?! Музичне привітання французькою мовою підготували учні 5-го класу, виконавши пісню «Je veux». І хоч на декілька хвилин, але всі відчули себе у романтичному Парижі.

      

       А там і до Англії не далеко. Діана Железко, учениця 11 класу, та педагог з вокалу Галанська Валерія Валеріївна виконали для всіх присутніх дуже зворушливу пісню англійською мовою із репертуару Аделі «Turning Tables».

       

       Наступним виступом стала композиція у виконанні  учнів 3, 6 та 7 класів, які виконали пісню «Діти сонця».  Дивлячись на наших дітей, на їх радісні посмішки, всі розуміють, що тільки у такому закладі, як приватна Лінгвістична гімназія, можливо жити навчаючись, та навчатися граючись. Життя прекрасне!

      

      А  завершився концерт виступом учнів 2-го та 4-го класів композицією «Мир, который нужен мне». Увесь зал підспівував артистам, висловлюючи свої почуття та подяку за чудовий виступ, за гарний настрій, за щирі вітання та любов аплодисментами.

     

                                     

                                              (Фотозвіт зі Свята весни, віри і надії

                                     Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

 

Див. також святоковий концерт до Міжнародного жіного дня у 2011-20122012-2013,                      2014-20152015-2016 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта