Святкування дня 8 березня

7 березня 2013р.

Свято любові та весни

 

Ароматом  перших весняних квітів була оповита приватна Лінгвістична гімназія 7 березня 2013 року. Щирі вітання звідусіль лунали на адресу учителів, мамів, дівчаток.  Зранку всі були надзвичайно заклопотані, оскільки вітали дорогих людей, намагаючись ні про кого не забути. А ближче до обіду розпочався святковий концерт, сповнений несподіванок, сюрпризів, жартів та гарного настрою. 

 

З перших хвилин концертної програми присутніх зачарували ведучі:  прекрасна Єсенія Вітенко, учениця 7 класу, та мужній Спартак Сівашов, учень 3 класу. Чудові поетичні рядки, прочитані від душі, знаходили своїх адресатів у залі. А щирі та зворушливі слова привітання з уст директора школи Валентини Петрівни наповнили атмосферу гімназії відчуттям родинного затишку, любові та тепла.

Першими привітали присутніх з весняним днем  учні 1-А класу. Разом з Валерією Валеріївною вони виконали пісню «Всі твої бажання», у якій запевнили, що всі бажання здійсняться, потрібно лише в це дуже - дуже вірити.

Найперше, до кого линули слова вдячності й любові, це були мами. Учні 2-го класу вітали мамусь музичною композицією  «Мама - самый лучший друг».

 

 

Найщиріші слова вдячності своїм матусям висловили у пісні «Спасибі, мами» учні 4-го класу. А пісня «Мама» у виконанні учнів 3 класу викликала сльози радості у присутніх, більшість яких були мами.

Кожна мама захоплено  спостерігала  за своєю дитиною та дивувалася, як швидко біжить час, як швидко  виростають діти. Але для мам вони назавжди залишаться маленькими пташенятами, для яких мама співає колискову.

Саме такі роздуми викликала пісня «Колискова» у виконанні учениці 6 класу Таїсії Нікульнікової.

Важливим не лише для учнів, а й для батьків та учителів є те, що гімназисти вивчають англійську мову не лише на уроках, а й під час участі у позакласних заходах. Справжнім приємним сюрпризом для присутніх був виступ учениць 5-го класу Лілії Глушковської та Марії Шепітько з  популярною музичною композицією «I feel good». 

 

    

 

 Не поступалася попереднім учасникам рівнем виконавчої майстерності і представлена глядачам композиція «Next tome» у виконанні Єсенії Вітенко, Діани Желєзко та Аліни Чорнойван.

А учениці 9-го класу Юля П’ята та Маргарита Фоменко подарували присутнім вітальну композицію «Because of you».

Надзвичайно колоритним був виступ учнів 8 класу Костянтина Закурдаєва та Микити Науменка з композицією «Senzauna Donna». Порадував присутніх популярною композицією «Skyfall»і новостворений у гімназії  квартет дівчат 10-го класу у складі неперевершеної Наталі Петренко, загадкової Діани Желєзко, чарівної Аліни Чорнойван та надзвичайно привабливої Ольги Діяк. 

 

 

Родзинкою концерту, безумовно, стала композиція «Hello, Dolly» з репертуару легендарного американського співака Луї Армстронга у виконанні учнів 5-го класу Наталі Підлубної та Владислава Дубінського. 

А пантоміма «Історія кохання», яку під керівництвом хореографа гімназії Романа Ярославовича майстерно відтворили Наталя Петренко, Дмитро Онисович та Павло Новаковський, змусила зал аплодувати стоячи.

 

 

 

Бадьорий настрій присутнім дарували учні танцювальними композиціями у постановці хореографа гімназії Романа Ярославовича.  Святковий танок «Долоньки» у виконанні учнів 1-Б класу, веселий смішний танець «Робот Броніслав» у виконанні учнів 2-го класу, бадьорий «Хіп-хоп», який підготували учні 7 класу, викликали безліч позитивних емоцій не тільки у глядачів, а й артистів.

 

 

 

  

 

 Яскрава концертна програма, чудово підготовлена учнями гімназії під керівництвом учителя музики, заслуженої артистки естрадного мистецтва України Валерії Валеріївни Галанської, стала для усіх прекрасним подарунком напередодні Свята Весни і зарядом позитивної енергії на весь рік для добрих справ, шляхетних вчинків та любові.

 

 

 

 

 

 

 

Зі святом !!!

 

                              (Фотозвіт зі свята ви можете переглянути на фотогалереї сайту) 

 

Див. також святоковий концерт до Міжнародного жіного дня у 2011-20122013-2014,                      2014-20152015-2016 н. р.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта