День учителя

4 жовтня 2013р.

День учителя

 

От і настала золота осінь. Щороку вона нам дарує незабутні  враження не лише від краси, якою наповнює все довкола, а й від свят, які ми відзначаємо у цей час.

Зовсім нещодавно пролунав Перший дзвоник, заквітчаний різнобарв’ям вже не літніх, але ще й не осінніх квітів, і ось непомітно до нас завітало Свято Учителя з  яскравими жоржинами, пахучими чорнобривцями та вишуканими хризантемами.

       

Усе на світі починається з Учителя…  Саме такими словами  4 жовтня 2013 р. розпочали святковий концерт учениця 7-го класу Кошова Поліна та учень 3-го класу Дашковський Олександр. А ведучі  Вітенко Єсенія та Щербак  Юлія, учениці 8-го класу, Семерунь Дар’я та Філоненко Анастасія, учениці 2-го класу, адресували слова щирої вдячності та любові всім учителям приватної Лінгвістичної гімназії впродовж концертної програми.

Привітала всіх учителів з професійним святом директор нашої гімназії, вчитель з 25-ти річним досвідом роботи, вчитель-методист Валентина Петрівна Дашковська.

У своїй промові Валентина Петрівна зазначила: «Бути вчителем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця,чесна праця, що збагачує світ  знаннями, мудрістю, милосердям, людяністю».Валентина Петрівна щиро подякувала колегам за самовіддану роботу і високий професіоналізм, побажала  кожному  міцного здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя та незгасаючого натхнення. 

       З вітальним словом до вчителів звернувся заступник директора гімназії з правових питань, юрист Ярослав Анатолійович Олійник. Він сказав, що виріс у педагогічній сім’ї і знає, яка це складна професія - вчитель, тому з великою шаною ставиться до людей, які щоденно виконують таку благородну і в той же час відповідальну роботу. Бути наставником – це бути взірцем для наслідування.

         

         Ярослав Анатолійович зачитав привітання від голови Київської державної адміністрації Олександра Попова, адресоване директору та вчителям приватної Лінгвістичної гімназії. 

Привітати директора та вчителів прийшли і вдячні випускники гімназії. Так випускниця 2006р. Наталія Трофімова, яка вже закінчила медичний університет ім. О.О. Богомольця та незабаром від’їжджає на стажування до Канади, висловила  слова вдячності всьому педагогічному колективу гімназії і, зокрема, директору Валентині Петрівні. Ті знання, які вона отримала в гімназії, дали їй можливість не тільки вступити до медичного університету, а й відкрили широкі перспективи. 

Випускниця Валентини Петрівни Наталія Андронова також висловила слова щирої подяки і Валентині Петрівні, і очолюваному нею педагогічному колективу. А саме головне, що Наталія привела на навчання до 1-го класу гімназії свого сина Даніїла, бо вважає нашу гімназію – найкращою.

 

Родини вже традиційно ведуть на навчання до гімназії своїх дітей та онуків, оскільки впевнені, що саме у нашій гімназії можна отримати грунтовні знання та  стати всебічно розвиненою особистістю. 

 

Щодо концерту, який підготували учні гімназії під керівництвом учителя музики Галанської Валерії Валеріївни та вчителя хореографії Яцківа Романа Ярославовича, то це було неперевершено, щиро, феєрично. І це неабияк хвилювало серця вчителів, адже виступали їхні вихованці, діти, у яких вони вкладають частинку своєї душі. Усі номери концертної програми були чудові, але, звичайно ж, найбільше емоцій викликає виступ малечі, тому й не дивно, що бурхливі оплески були адресовані першокласникам після виконання пісні «Буде перший дзвінок, буде перший урок». Не менше вразили присутніх й учні 2-го класу, виконавши пісню «Добрий жук».  Адже нікого з присутніх не залишили байдужими прекрасна Попелюшка, роль якої виконала Семерунь Дар’я,  та надзвичайно привабливий Добрий Жук,  роль якого прекрасно зіграв Зотов Михайло.  Чудову хореографічну композицію «Барвисте шкільне життя» подарували вчителям  та гостям  учні 3-го класу.

       

      

 

Як завжди  тепло зустріли присутні свята учня 9-го класу Закурдаєва Костянтина та ученицю 7-го класу Мішкой Анастасію,  які приготували для учителів музично-хореографічну композицію «Осколки лета».

      

  

          Не обійшлося на святі й без сліз радості, адже такі щирі й теплі почуття, які висловили у пісні «Мій учитель» учні  5–го класу, солісти Рак Марія та Смоленська Маргарита,  не залишили байдужими нікого.

      

         А от учениці 7-го класу Нікульнікова Таїсія та Мішкой Анастасія подарували учителям прекрасну пісню « ТеІІ Нім».

        З кожним наступним музичним номером не припиняли дивувати своїх учителів талановиті гімназисти. Що не номер, то мистецький шедевр - саме так оцінювали виступи учнів глядачі.

 

            

 

        А на завершення свята гімназистам вдалося ще більше здивувати присутніх, адже пісня “Улюблена школа” у виконанні учнів 6-го та 7-го класів та фінальна музична композиція “Учителі столиці” викликали у вчителів гімназії шквал оплесків та відчуття вдячності долі за таких талановитих учнів. І, звичайно ж,   талановитих колег, які зуміли виявити такі чудові таланти і спрямувати їх у правильне русло, а також організувати чудове свято. А далі були квіти, усмішки, фото на згадку, адже все в житті проходить, а пам’ять залишає лише приємні моменти, яких було дуже багато у це чудовий день.

       

      

(Фотозвіт зі свята "Голосіївська осінь" Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

Див. також День учителя у 2011-2012, 2012-2013, 2014-2015, 2015-2016 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта