Свято Останнього дзвоника

27 травня 2017 р.


Свято Останнього дзвоника

 

     27 травня 2017 року в приватній Лінгвістичній гімназії відбулося свято Останнього дзвоника. На свято зібралася вся дружня гімназійна родина, щоб підбити підсумки навчального року, а також провести випускників із родинного гніздечка гімназії у незвідану дорогу дорослого життя.

     На свято до гімназії завітали поважні гості: депутат Київської міської ради     від     фракції  «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» Меліхова Тетяна Іванівна, методист Управління освіти Деснянського району в м. Києві Красікова Галина Іванівна, заслужений діяч культури Польщі, голова Київського Польського культурно-освітнього товариства ім. Адама Міцкевича пані Ірена Гільова та член Головного правління Спілки Полякі України пан Олександр Длугош.

    Традиційно свято розпочалося виносом  Державного Прапора України під козацький марш і виконанням  гімнів України та Євросоюзу. Ансамбль барабанщиків гімназії під керівництвом заслуженої артистки естрадного мистецтва України Галанської Валерії Валеріївни виконав «Марш Радецького».
        

    

      Cвято розпочала засновник і директор гімназії Дашковська Валентина Петрівна. Вона привітала всіх із завершенням навчального року.  Вчителям подякувала за плідну наполегливу працю,  а учням - за старанність і наполегливість. Випускникам пані Валентина побажала знайти свою стежку в житті та стати гідними громадянами нашої Батьківщини. 

    

     

     Пані Ірена Гільова вручила грамоти переможцям міського етапу Всеукраїнської предметної олімпіади з польської мови. Пан Олександр Длугош вручив Валентині Петрівні подяку від Спілки поляків України  за значний внесок у розвиток польської культури, сумлінну працю та успіхи у  справі  навчання і виховання підростаючого покоління. Зі словами вдячності до привітань приєдналась Меліхова Тетяна Іванівна, вручивши дипломи Департаменту освіти і науки м.Києва переможцям міських олімпіад.  Слова привітання на адресу гімназистів пролунали і від Красікової Галини Іванівни, яка дала учням настанову йти дорогою добра та гарно відпочити на літніх канікулах.

 

     У цьому навчальному році гімназисти здобули 196 призових місць у олімпіадах, конкурсах та фестивалях. Всього в гімназії навчається 256 учнів. На відмінно навчальний рік закінчили 96 учнів, що становить 40% від загальної кількості гімназистів   (не  враховуючи  першокласників, які оцінюються вербально).   Із  золотою медаллю гімназію закінчили  3  учні  (з одинадцяти).

    Директор гімназії Валентина Петрівна вручила стипендії гімназистам, які гідно захищають честь гімназії на різноманітних конкурсах, виборюють призові місця на змаганнях   та   олімпіадах, а також беруть активну участь у житті гімназії.

    І на завершення свята пролунав останній дзвінок, право подати який було надано випускникам.

   Для них цей дзвоник став початком нового етапу в житті, а для інших гімназистів - стартом цікавих, веселих, пізнавальних літніх канікул.  

        


    


                                          Вітаємо всіх зі святом!


          (Фотозвіт зі свята Останнього дзвоника Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

        Див. також свято осаннього дзвоника у 2011-20122012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 н. р.



G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта