Свято останнього дзвоникау приватній Лінгвістичній гімназії

28 травня 2015 р.

 

Свято останнього дзвоника

у приватній Лінгвістичній гімназії

 

      28 травня 2015 року у приватній Лінгвістичній гімназії відбулося свято Останнього дзвоника.   На свято зібралася вся дружня гімназійна родина, щоб підбити підсумки навчального року,  а також провести з родинного гнізда гімназії випускників у нову незвідану життєву дорогу.

    На свято до гімназії завітали радник голови Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Фредюк Микола Миколайович, інспектор середніх навчальних закладів Департаменту освіти і науки м. Києва Голубенко Людмила Василівна, заслужений діяч культури Польщі, голова Київського Польського культурно-освітнього товариства ім. Адама Міцкевича пані Ірена Гільова.

       

 

     Свято розпочала засновник і директор гімназії Дашковська Валентина Петрівна. Вона привітала всіх із завершенням навчального року.  Вчителям подякувала за плідну наполегливу працю,  а учням - за старанність. Випускникам пані Валентина побажала знайти свою стежку в житті та стати гідними громадянами нашої Батьківщини.  

      Інспектор середніх навчальних закладів Департаменту освіти і науки м. Києва Голубенко Людмила Василівна вручила Валентині Петрівні подяку від Міністра освіти і науки України  Сергія Квіта за сумлінну працю, високий професіоналізм та досягнуті успіхи у   справі   навчання   і виховання підростаючого покоління.

      А радник голови Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Фредюк Микола Миколайович вручив гімназистам-переможцям міжнародних та всеукраїнських олімпіад і конкурсів дипломи Департаменту освіти і науки, молоді та спорту м. Києва, дипломи управління освіти Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації.  

 

 

   А голова Київського Польського культурно-освітнього   товариства   ім. Адама Міцкевича пані Ірена Гільова вручила грамоти переможцям міського етапу Всеукраїнської предметної олімпіади з польської мови.

   У цьому навчальному році гімназисти здобули 138 призових місць у олімпіадах, конкурсах та фестивалях. А всього в гімназії навчається 147 учнів, не   враховуючи   першокласників,   які   оцінюються   вербально.   На відмінно навчальний рік закінчило      58 учнів, що становить 40% від загальної кількості гімназистів   (не  враховуючи  першокласників).   З   золотою медаллю гімназію закінчило   2  учні   (із дев’яти).

    

    

    

      Директор гімназії Валентина Петрівна вручила стипендії гімназистам, які гідно захищають честь гімназії на різноманітних конкурсах, виборюють призові місця на змаганнях   та   олімпіадах,     а також беруть активну участь у житті гімназії.

        

      

    Зі щирими словами до директора гімназії, учителів та своїх молодших друзів звернулися випускники. Вони подякували Валентині Петрівні та учителям за слушні поради та настанови, за родинний затишок,  турботу, яку відчували щодня, і подарували на прощання пісню «Прощавай, гімназіє». Випускники випустили у небо кульки з найзаповітнішими побажаннями.

     

     Яскравим несподіваним подарунком для присутніх став виступ ансамблю барабанщиків гімназії під керівництвом заслуженої артистки естрадного мистецтва України Галанської Валерії Валеріївни.

     І на завершення свята пролунав останній дзвінок, право подати який було надано випускникам. Для них цей дзвоник став початком нового етапу в житті, а для інших гімназистів - початком цікавих, веселих, пізнавальних літніх канікул.

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

    

    

      

     

     

         

 

 

 

(Фотозвіт зі свята Останнього дзвоника Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

Див. також свято осаннього дзвоника у 2011-20122012-2013, 2013-2014, 2015-2016 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта