Останній дзвоник 2016

27 травня 2016 р.  

 

Останній дзвоник 2016

 

     У сонячний день 27 травня 2016 року зібралися учні та батьки приватної Лінгвістичної гімназії на свято Останнього дзвоника, аби у родинному колі підбити підсумки роботи за 2015-2016 навчальний рік та провести у доросле життя одинадцятикласників.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     На урочистості до гімназійної родини завітали депутат Київської міської ради від фракції «Всеукраїнське об’єднання  «Батьківщина» Меліхова Тетяна Іванівна, радник голови Деснянської  районної в місті Києві адміністрації Фредюк Микола Миколайович, інспектор середніх навчальних закладів Департаменту освіти і науки, молоді і спорту м. Києва Голубенко Людмила Василівна, заслужений діяч культури Польщі, голова Київського польського культурно-освітнього товариства ім. А. Міцкевича пані Ірена Гільова, голова комітету з питань освіти і науки громадської ради Київської міської адміністрації Шестакова Катерина Юріївна.

    

      Традиційно свято розпочалося виносом  Державного Прапора України під козацький марш та виконанням  гімну України та Євросоюзу. Ансамбль барабанщиків гімназії під керівництвом заслуженої артистки естрадного мистецтва України Галанської Валерії Валеріївни виконав також марш Радецького.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Розпочала  свято засновник та директор приватної Лінгвістичної гімназії Дашковська Валентина Петрівна.  Вона привітала присутніх із  завершенням навчального року. Випускникам директор побажала віднайти  свою життєву стежку, вступити до омріяного вишу, а головне,  бути гідними громадянами нашої держави.

     Усім іншим гімназистам пані Валентина побажала гарного літнього відпочинку, приємних вражень та цікавих подорожей, добра, злагоди, міцного здоров’я та мирного неба над головою.

     Також гімназійну родину зі святом  Останнього дзвоника  привітала депутат Київської міської ради від фракції «Всеукраїнське об’єднання  «Батьківщина» Меліхова Тетяна Іванівна. А  інспектор середніх навчальних закладів Департаменту освіти і науки, молоді і спорту м. Києва Голубенко Людмила Василівна вручила дипломи переможцям міського етапу Всеукраїнських предметних олімпіад.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Радник голови Деснянської  районної в місті Києві адміністрації Фредюк_Микола_Миколайович вручив грамоти команді-переможцю учнів приватної Лінгвістичної гімназії у районній мовознавчій грі «Словотвір».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Голова Київського польського культурно-освітнього товариства ім. А. Міцкевича пані Ірена_Гільова вручила  дипломи Департаменту освіти і науки м. Києва переможцям  міського етапу Всеукраїнської олімпіади з польської мови. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Голова комітету з питань освіти і науки громадської ради Київської міської адміністрації Шестакова Катерина Юріївна привітала гімназистів з закінчення навчального року, а також вручила грамоти переможцям районного етапу Всеукраїнських предметних олімпіад.

     

     Цей навчальний рік був позначений високими досягненнями наших гімназистів. Із 222 учнів гімназії на відмінно закінчили навчання 69 учнів, не враховуючи першокласників, які оцінюються вербально. Гімназисти здобули 120 призових місць у районних, міських етапах Всеукраїнських предметних олімпіад, у Міжнародному конкурсі знавців рідної мови імені П. Яцика,  а також стали переможцями численних конкурсів, а саме: «Таланти твої, Деснянщино!», «Французька весна. Подорож до Франції», «Різдвяний ярмарок. Подорож до Німеччини», «Галлус» (французька мова), «Геліантус» (природознавство), «Кенгуру» (математика), «Гринвіч» (англійська мова).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Засновник та директор гімназії Дашковська Валентина Петрівна вручила стипендії гімназистам, які беруть активну участь у житті гімназії, а також гідно представляють свою альма -матер на різноманітних олімпіада та конкурсах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Зі  словами щирої вдячності та поваги звернулися до рідної гімназійної родини випускники. Вони подякували Валентині Петрівні, учителям, батькам  за слушні поради, зауваження, настанови, турботу,  родинний затишок та щасливі шкільні роки. Традиційно випускники подарували присутнім пісню «Прощавай,  гімназіє!» і випустили у небо кульки бажань.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     І наостанок, як і годиться, пролунав останній дзвінок, який покликав випускників у доросле життя, а іншим гімназистам дав старт на цікаві, змістовні, веселі канікули!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

        (Фотозвіт зі свята Останнього дзвоника Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

        Див. також свято осаннього дзвоника у 2011-20122012-2013, 2013-2014, 2014-2015 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта