Чорнобиль. День пам'яті

26 квітня 2016 р.  

 

Чорнобиль. День пам'яті

 

       Минає 30 років, а чорний день Чорнобильської трагедії продовжує хвилювати і тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом, і тих, хто пізніше народився далеко від покривдженої землі.

       26 квітня 2016 року в приватній  Лінгвістичній гімназії відбулася лінійка-реквієм, присвячена пам’яті жертв цієї страшної  техногенної катастрофи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Аварія, що сталася на Чорнобильській АЕС, – одна з найтрагічніших сторінок новітньої історії. Нажаль, наш край опинився в числі найбільш постраждалих від ядерного полум’я Чорнобиля, його смертоносного радіоактивного ураження. Саме тому відлуння аварії, її скорботні роковини завжди озиваються в наших серцях щемким болем і, водночас, незмінно глибокою вдячністю героям-ліквідаторам, які ціною свого здоров’я та життя упокорили ядерну стихію.

       Ми ніколи не повинні забувати ті страшні події і тих загиблих героїв, які поклали своє життя на боротьбу з невидимим  і страшним ворогом - радіацією. Ми закликаємо шанувати тих співвітчизників–чорнобильців, котрі живуть сьогодні з нами. Пам’ятаймо про  Чорнобиль!

       Лінійка-реквієм, проведена у гімназії до 30-ї річниці трагедії на Чорнобильській АЕС, дала можливість усім присутнім ще раз задуматися над значенням людського життя, його цінністю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       На закінчення лінійки пролунав шкільний дзвоник як дзвін пам’яті про Чорнобильську трагедію!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Бажаємо  всім вам мирної долі, щедрого  й благополучного життя на довгі й щасливі літа, безхмарного неба над головою!

 

Див. також день пам'яті Чорнобильської трагедії у  2011-20122012-2013, 2013-2014, 2014-2015 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта