Випускний вечір у 4 класі

25 травня 2016 р.  

 

Випускний вечір у 4 класі

 

         25 травня 2016 року в гімназії відбулося свято – випуск учнів 4-го класу початкової школи. Чотири роки минули не марно, адже діти навчилися писати, читати, рахувати, їм було тут весело і цікаво, вони й не помітили, як пробігли ці роки. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         В гімназії учні не лише отримували знання, а й розвивали свої  здібності. Звичайно ж, гімназисти не досягли б таких результатів, якби не клопітка праця  директора гімназії  Валентини Петрівни Дашковської, яка всі свої зусилля спрямовує на те, щоб учні почувалися в гімназії як удома. Саме тому зі словами вдячності випускники звернулися до Валентини Петрівни. Учні подякували їй за тепло і затишок родинного гніздечка, у яке вони щодня із задоволенням приходять. Директор гімназії привітала четвертокласників з чудовим завершення початкової школи і дала настанови на майбутнє.

         Також зі словами подяки випускники звернулися до куратора Вікторії Євгеніївни. А  Вікторія Євгенівна побажала маленьким випускникам завжди і скрізь бути найкращими, поглиблювати та примножувати отримані знання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         У школі все починається з учителів - вірних, світлих носіїв мудрості і знань. Легшою стає життєва дорога, якщо поруч наставник від Бога. Тому учні подякували всім вчителям за їхню турботу та небайдужість. Привітали їх квітами та запальним танцем.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         Успіх випускників, безумовно, заслуга найближчих людей з непомітними, на перший погляд, щоденними зусиллями, працею, терпінням і відповідальністю. За   любов  і підтримку,  ніжність і ласку  гімназисти подякували батькам.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         Несподіваним і особливо приємним був сюрприз від куратора класу. За чотири роки навчання кожен гімназист за допомогою  вчителів зумів розпізнати свій талант, який подарувала йому природа. Тому Вікторія Євгеніївна урочисто нагородила кожного за заслуги.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         А завершилося свято зворушливим і прекрасним вальсом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Щиро бажаємо вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Див. також випускний 4-го класу у 2012-20132013-20142014-2015 н. р. 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта