Випускний 4-го класу

22 травня 2015 р.

Випускний 4-го класу

 

         22 травня 2015 року в гімназії відбулося свято – випуск учнів 4-го класу початкової школи.

      Свято  розпочалося  з неймовірно  яскравого   виступу  гурту   барабанщиків,  серед   яких були   і четвертокласники Дашковський Олександр, Руденко Гордій та Поліщук Юлія. Незважаючи на те, що учні займаються грою на барабанах менше року, їм вдалося своєю злагодженою грою вразити публіку і створити урочисто-святковий настрій.

      

 

     Зі словами вітання  звернулася до присутніх Антоненко Катерина, Манчевська Діана, Сліпчук Андрій, Кристя Аліса, Дашковський Олександр та Максименко Іван. У віршованій формі учні висловлювали своє розуміння того, як багато для них значить гімназія.

    Веселою й захопливою була  міні-вистава «Якби не було шкіл». Гості свята з цікавістю спостерігали за перетворенням первісної людини, роль якої чудово виконав Руденко Гордій, на справжнього учня. А роль вчительки у цій історії зіграла Клименко Анастасія. Крім того, всі дії маленьких акторів супроводжувала пісня «Якби не було шкіл» у виконанні хору випускників-четвертокласників.

       

    

    

    А потім була подорож у недалеке минуле. Катя Власюк та Настя Клименко запропонували присутнім переглянути слайд-шоу «Як малі були..».  Це були неймовірно зворушливі кадри перших днів навчання в гімназії теперішніх випускників.

      

      

         Чотири роки минули не марно, адже діти навчилися писати, читати, рахувати, їм було тут  весело і цікаво, вони й не помітили, як пробігли ці роки. А щоб батьки змогли теж насолодитися прекрасними відчуттям від процесу навчання у гімназії, діти запросили їх відвідати веселі уроки. Катя Власюк провела з дорослими урок української мови. І як не старалися батьки записати навпаки слово «лінгвіст» - усе було неправильно, тому   що   у гімназії  не пишуть слова навпаки. А ось на уроці математики батьки дізналися, що   додавши   до    6-ти 4 роки наполегливого навчання в нашій Лінгвістичній гімназії, отримаємо розумного  п’ятикласника. Не менш веселими були уроки читання та фізкультури, які провели Марина Сердюк та Руденко Гордій. Мами й татусі навіть змагалися із власними дітьми у швидкості  читання  та  у   виконанні  деяких фізичних  вправ. Та перемогла, як і годиться, дружба. 

     

     

     Проте в гімназії учні не лише отримують знання, а й розвивають свої  здібності. А їх у кожного дуже багато! За чотири роки навчання кожен гімназист за допомогою  вчителів зумів розпізнати свій талант, який подарувала йому природа. Тому куратор Тетяна Вікторівна урочисто нагородила кожного відповідними титулами  «Міс Інтелект», «Містер Хазяйновитість», «Міс Калинова мова»…

      

   

     Звичайно ж, гімназисти не досягли б такого рівня розвитку, якби не клопітка праця  директора гімназії  Валентини Петрівни Дашковської, яка всі свої зусилля спрямовує на те, щоб учні почувалися в гімназії як вдома, у великій сім’ї. Саме тому зі словами вдячності випускники звернулися до Валентини Петрівни. Вони подякували їй за любов і материнську турботу, тепло і затишок родинного гніздечка, у яке вони щодня із задоволенням приходять.

        Директор гімназії, в свою чергу, виступила із теплим привітанням випускників та настановами для них на майбутнє не як керівник закладу, а як мама, адже саме сьогодні випускається з 4-го класу її син Сашко. Тому її слова були прості, щирі і линули від самого серця.

     Також учні подякували всім вчителям за їхню турботу та небайдужість і подарували висаджені власноруч вазони. Викладачі теж мали, що сказати у відповідь, адже для багатьох з них навчання та виховання таких талановитих дітей було не лише цікавим досвідом, а й справжнім задоволенням.

    

 

    А  за   любов  і підтримку,  ніжність і ласку  випускники подякували батькам.   І на пам'ять про цю важливу подію подарували саморобні медалі та урочисту обіцянку, що будуть з гідністю нести високе звання «Учень» до закінчення школи.

     До своїх маленьких випускників звернулася і куратор Тетяна Вікторівна, яка побажала їм завжди і скрізь бути найкращими, поглиблювати та примножувати знання, отримані в рідній гімназії.

     А завершилося свято зворушливим і прекрасним вальсом у виконанні учнів 4-го класу.   

    

 

      

    

То ж, у добру путь, дорогі випускники, хай вам щастить!

 

 

(Фотозвіт із Випускного 4-го класу Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

Див. також випускний 4-го класу у 2012-20132013-20142015-2016 н. р. 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта