Прощання з молодшою школою

28 травня 2014 р.

 

Прощання з молодшою школою

 

      Веселе і барвисте шкільне життя. Та особливо сповнений суперечливих емоцій та відчуттів місяць травень. З-поміж усіх традиційних свят неабиякою урочистістю у приватній Лінгвістичній гімназії відзначається прощання з молодшою школою.

      І цього року  прощання з початковою школою  стало справжнім святом, на яке завітали найближчі, найрідніші люди – батьки, бабусі, дідусі, учителі.

    Розпочала свято куратор класу Грідасова Наталія Асафіївна. Теплими і щирими словами вона привітала випускників та їхніх батьків з цією важливою подією, подякувала за розуміння та результативну співпрацю і побажала усім нових звершень, хороших результатів та здійснення бажань.

    Маленькі випускники досить відповідально поставилися до цього серйозного заходу. Вони чудово розповідали прекрасні вірші про шкільне життя, про дружбу. Також дякували учителям за турботу, ласку та любов, за родинне тепло і розуміння.

      

      

Цікавою несподіванкою для усіх став перегляд відеоролика про те, як наші випускники чотири роки тому прийшли у перший клас. Якими маленькими та невпевненими були вони тоді.

      

 Швидко проминули чотири роки навчання, діти стали дорослішими. Окрім набутих знань, вони розкрили свої таланти і здібності. І це без сумніву. Адже чудові музичні та хореографічні композиції, театралізовані сценки, які подарували учні присутнім, беззаперечний тому доказ. 

       

      

      Батьки уже вкотре мали змогу переконатися, що усі діти талановиті, потрібно з ними лише працювати, тому щиро дякували учителям за усі ті старання, котрі вкладали вони щодня у їхніх дітей. А також подякували Валентині Петрівні за створення такої чудової гімназії.

      

     Святкова програма продовжувалася. Ще звучало багато хороших слів про навчання у початковій школі, про рідних учителів,  про дружбу, про перемоги і невдачі. І, звичайно ж, завершилася концертна програма шкільним вальсом, який закружляв у ніжних звуках наших маленьких випускників.

      

      На завершення свята виступила директор гімназії Валентина Петрівна, яка привітала присутніх з успішним закінченням початкової школи і побажала учням та їхнім батькам подальших успіхів, відмінних оцінок та усього найкращого і пригостила випускників солодощами.

      

 

      

 

           (Фотозвіт із випускного у 4-му класі Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

                         Див. також випускний 4-го класу у 2012-20132014-20152015-2016 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта