Порадійте всі за нас, ми йдемо у 5 клас

27 травня 2013р.

«Порадійте всі за нас, ми йдемо у 5 клас»

 

    Випускний вечір – це завжди свято.  І  не важливо, чи це одинадцятий клас, чи дев’ятий, чи четвертий. У будь-якому випадку, це певний рубіж, завершення певного періоду, підведення підсумків та сподівання чогось нового.

    У 4-му класі приватної Лінгвістичної гімназії відбувся захід  «Порадійте всі за нас,  ми  йдемо у 5 клас».  Прекрасно організоване та проведене куратором Красношапко Валентиною Володимирівною свято подарувало безліч позитивних емоцій як дітям, так і батькам.  Це було чудове театралізоване дійство, котре розпочалося дуже несподівано... парадом немовлят під звуки пісні «Топ, топ топает малыш». Мазурчик Денис, Градович Михайло, Замурій Іван, Руденко Георгій прекрасно відтворили поведінку немовлят, нагадавши батькам про те, якими вони були ще не дуже давно. А ефект ретроспекції підсилила ще й презентація «Ми – дошкільнята».

 

 

    Та час невпинно спливає, і от до зали заходять Одинадцятикласник, роль якого зіграв Михайло Градович, та Першокласниця, яку зіграла Олександра Валяхіна-Конькова.  Лунає перший дзвоник, який символізує початок нового етапу в житті дітей – період початкової школи. Дітки йдуть у перший клас.

    Та несподівано до зали зайшли циганки, роль яких чудово зіграли Авдєєва Серафима, Рак Марія, Погосян  Маргарита. Вони  наворожили усім учням відмінні результати на майбутнє, подарували пісню і запальний танок.

 

 

    Також на святі звучали щирі слова вдячності на адресу директора Валентини Петрівни, учителів та куратора. Діти дякували педагогам за любов і ласку, тепло та турботу, а також за ґрунтовні знання.  І в подарунок заспівали пісню «Маленькая страна». 

    А для батьків діти подарували пісню «Живу я в прекрасной семье».

 

 

   Несподіваним і особливо приємним був сюрприз від куратора класу Валентини Володимирівни, яка вручила кожному учневі особливі нагороди – медальки-побажання у вигляді сонечок. Також вона подякувала батькам за співпрацю і взаємодопомогу.

 

 

    На завершення свята учні заспівали пісню «Початкова прощавай, здрастуй, старша школа!». З теплими згадками про минулі роки, з яскравими планами на майбутнє розійшлися учні на літні канікули.

 

 

 

 (Фотозвіт зі свята Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

Див. також випускний 4-го класу у 2013-20142014-2015, 2015-2016 н. р. 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта