«Усе починається з МАМИ…»

14 травня 2015 р.

 

«Усе починається з МАМИ…»

 

   Саме такими словами у нашій гімназії 14 травня 2015 року розпочалося святкове дійство, присвячене Дню матері - одному з найбільш зворушливих свят, коли хочеться подякувати усім Матерям, котрі впродовж  усього життя дарують нам любов, турботу, надію і ласку.

    День матері - це  родинне свято, тому у фойє гімназії зібралася уся гімназійна родина, щоб привітати своїх дорогих матерів.  Також це і важливий момент у вихованні дітей, уже змалечку вони мусять знати і розуміти, що зробила для них мама і якої шани заслуговує. Тому про це потрібно дітям говорити та на власному прикладі вчити поваги, ніжності та щирості у ставленні до рідних матусь. Приємно було бачити,  як  маленькі    гімназисти   висловлюють   своїм  мамочкам  любов  і  подяку   у  віршиках, піснях і танцях.

 

   Букетом чудових троянд привітали зі святом люблячу матусю Дашковську Валентину Петрівну її донька Ольга та син Олександр.

     Далі розпочалася концертна програма, яку на високому професійному рівні підготували учні гімназії під керівництвом учителя музики Галанської Валерії Валеріївни та вчителя хореографії Яцківа Роман Ярославович.  

        Розпочали концертну програму чарівні ведучі учениця 3-го класу  Антоненко  Катя  та  учениця  1-го класу Даша Петрова, яка  першою

і привітала присутніх зі святом піснею «Кращі друзі». Естафету Даші підхопили й інші учні 1-го класу, котрі виконали пісню «Матусенько моя». 

 

 

       

      Учасники естрадно-спортивного ансамблю гімназії  «Екстрім» подарували матусям запальний рок-н-рол.  А от учні 2-го класу  підготували для матусь яскраву, як вишитий рушник,  музично-хореографічну композицію «Матуся навчила».

       

     Ніжну й чуттєву пісню про маму виконали учениці 6-го класу Марія Рак та Маргарита Смоленська.

     А Семерунь Дар’я у супроводі Чекаленко   Анастасії  (фортепіано)  та  Саламахи  Яни     (бас–гітара) виконала для дорогих матусь пісню найліричнішої грузинської співачки  Ніно Катамадзе « Once on the street».   

 

     

   

      Не обійшлося на святі і без блюзу,  композицію   «Як жаль»  подарував   усім   мамам   учень   10-го класу Закурдаєв Костянтин. Хіт минулого тисячоліття, пісню «Mamma Mia» відомого гурту «АББА» виконав квартет учениць 3-го класу у складі Романчук Дарини, Сиваченко Єлизавети, Семерунь Дар’ї та Чекаленко Анастасії.

      

      Матусь вітають в усьому світі, усіма мовами, тому учениці 10-го класу Ханович Поліна, Рахіль Анастасія та учениця 9-го класу Кушнір Олександра вирішили привітати мамів французькою мовою, вони виконали пісню «Maman». 

     

      А музична композиція «Сниться сон» у виконанні Валерії  Валеріївни та учнів гімназії закликала любити і шанувати своїх матерів.

    

     Срібні призери кубків світу, кандидати у майстри спорту Олексій Вагін та Аліна Колдоба виконали класичний вальс. Естрадна спортивна композиція у виконанні колективу естрадного танцю під керівництвом лауреата міжнародних конкурсів Яцківа Романа Ярослава додали свій багатобарвний бриз у яскравість кольорів і звуків цього надзвичайно щирого концертного дійства, у якому всі намагалися висловити любов  найголовнішій у світі людині – Матусі.   

       

       Ми від усієї душі вітаємо дорогих наших матерів з їх святом. Нехай Ваша любов та ніжність, турботи та тривоги відлунюють у житті  дітей перемогами, творчими здобутками та життєвими успіхами! 

 

(Фотозвіт із Дня матері Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

Див. також святкування дня Матері у 2011-20122012-20132013-2014 н. р. 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта