Свято Матері

15 травня 2013р.

Свято Матері

 

    Свято матері – це надзвичайне свято, адже це день найріднішої на світі людини.  І як би ми не хотіли висловити  словами свою любов і ласку матусі сповна, ми не знайдемо таких слів, які б допомогли нам у цьому. Бо така вдячність йде від самого серця.

    15 травня учні приватної Лінгвістичної гімназії були надзвичайно схвильовані, адже вони  готували концерт для найрідніших, найдорогоцінніших людей.

    Та хвилювання минуло, лише зазвучали перші позивні та на сцену вийшла чарівна ведуча Вітенко Єсенія. Концертну програму вона відкрила чудовою поезією про наших найдорожчих мамів і запросила на сцену учнів 1-го класу для виконання  пісні «Мама - перше слово».  А солістами були учениці 5-го класу Глушковська Лілія та Шепітько Марія.

 

 

     Гучними оплесками зустріли присутні  на святі ученицю 6-го класу Нікульнікову Таїсію, котра виконала пісню з репертуару Аліни Гросу «Мама».

    Та не завжди словами можна передати найпотаємніші почуття, а от для музики немає нічого неможливого, вона торкається найсокровенніших струн душі. Саме у такий спосіб висловила свою любов і вдячність мамам учениця 9-го класу Терлецька Марія, виконавши Сонату-партитуру «До мажор» Йозефа Гайдна. 

 

 

    «Багато в світі різних слів і різних виразів чимало, та найласкавіше серед них і найрідніше слово – мама…», саме про це співав у відомій пісні гурту ІLDIVO «Мама» учень 8–го класу Костянтин Закурдаєв.

     Червона калина, вишитий рушник, мамина сорочка – це ті символи нашого народу, які зігрівають серце, бережуть від бід у далекій дорозі. Це те мамине благословення, без якого важко йти по життєвій дорозі. Піснею «Мамина сорочка» наших дорогих мамів привітала учениця 3-го класу Жидкова Ольга.  А учениці 9-го класу Фоменко Маргарита, П’ята Юлія, учениця 8-го класу Рахіль Анастасія подарували присутнім музичну композицію «Мама-мамочка».

 

 

    Також слова подяки за турботи і недоспані ночі почули і наші бабусі. Кошова Поліна подарували присутнім вірш «Молодість бабусі».

    Як відомо, найкращий друг – це мама. Це вона, найрідніша, ніколи не зрадить, не обмане. Саме про це розповіли у пісні «Мама – мій найкращий друг» учні 2-го класу.

    Щирими оплесками зустрічали присутні солістку нашої гімназії Петренко Наталію, ученицю 10-го класу, котра виконала пісню з репертуару Жасмин «Мама».

 

 

    На завершення цього прекрасного концерту, у якому було сказано безліч щирих слів для наших мамів, виступив хор гімназистів 3-го та 4-го класів з піснею «Спасибі, мами!».  Солістками були учениці 4-го класу Тарасенко Марія та Рак Марія.

 

 

                   Ось так щиро, з любов’ю привітали наші гімназисті найрідніших матусь.  

 

Добра і щастя Вам, Рідненькі наші!

 

 

                        (Фотозвіт зі свята ви можете переглянути на фотогалереї сайту) 

 

                Див. також святкування дня Матері у 2011-20122013-20142014-2015 н. р.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта