Дискотека “Напередодні Halloween”

28 жовтня 2016 р.

 

Дискотека “Напередодні Halloween”

 


     28 жовтня 2016 року напередодні осінніх канікул у гімназії відбулася традиційна дискотека, присвячена   дуже   популярному  у  всьому     світі  та надзвичайно    цікавому   святу   -    Хелловіну.      Усі учні – як  старшокласники,  так і малеча    мали змогу поспілкуватися   з   друзями,    потанцювати,    а також продемонструвати  один  одному  яскраві  та незвичайні  карнавальні  костюми.

  

        Це було весело, адже кожен міг перевтілитися в улюбленого казкового героя чи створити власний образ, реалізовуючи свою фантазію та творчий потенціал.

     

        Приємно, що з кожним роком учні гімназії вигадують все більш незвичайні та креативні образи, вражаючи своїх однокласників та гімназійний колектив.

     

       Цьогоріч на свято завітали Гаррі Поттер, відьми, пірати, скелети, вампіри та інші персонажі казок і мультфільмів.
      

     Запорукою гарного, святкового настрою стали весела музика, а також конкурсно-розважальна програма, яку підготували члени учнівського самоврядування на чолі з президентом гімназії, ученицею 10-го класу Мішкой Настею, яка разом із вчителем географії Павлом Андрійовичем Бурковим була ведучою свята.


                      

     Оригінальність цьогорічної дискотеки доповнювали тисячі мильних бульбашок та яскраве світлове шоу.
               

      А керівник художньої студії Малиновська Аліна Сергіївна підготувала для учнів приємний сюрприз: кожен бажаючий міг обрати собі яскравий образ, який педагог втілювала за допомогою «аква-гриму».
          

     Усі гімназисти були надзвичайно задоволені, що саме таким веселим заходом закінчилася перша чверть нового навчального року.

     

               

Гарних усім осінніх канікул!


                                   (Фотозвіт  Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

                      Див. також святковуння Halloween у 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015,  2015-2016 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта